På NCC har vi ambitionen att bygga hus som inte bara är vackra utan som även tar hänsyn till vår miljö, då hållbarhet är en viktig aspekt för oss. Vi har för avsikt att växa i regionen och för att lyckas med det söker vi fler viktiga spelare till vårt lag. Nu söker vi platschefer till vår avdelning Building i Karlstad.

Här är dina nya utmaningar
En platschef på NCC har ett omväxlande jobb med stort eget ansvar ifrån att beställningen skrivits på till att vi lämnar över till nöjda kunder. Platschefen leder tillsammans med kunniga medarbetare jobbet mot mål och har ögonen på tid, kvalitet och ekonomi. Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande beroende på i vilket skede projektet befinner sig. Dagarna består i en hel del möten med både medarbetare och underentreprenörer. Utmärkande för NCCs byggarbetsplatser är fokus på arbetsmiljö, struktur, kvalitet och god tillgång till stödresurser såsom entreprenadingenjörer, kalkyl, inköp och projektering. I Karlstad är produktionsorganisationen ung och vi är nästan lika många kvinnor som män som arbetar här.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
För platschefsrollen söker vi dig som har byggteknisk kompetens och flerårig erfarenhet som platschef inom husentreprenader. Alternativt har du mångårig erfarenhet i branschen och vill nu ta steget vidare mot platschef. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att en av dina styrkor är förmågan att skapa och utveckla relationer både med kunder som dina medarbetare. Du trivs med att inspirera och motivera dina medarbetare till att tillsammans jobba mot satta mål. Du är en ansvarstagande entreprenör med förmåga att överblicka helheten som är duktig på att planera och organisera projekt och skapa lönsamma affärer. Du är tekniskt kunnig och ser inga problem, utan bara lösningar.

Ytterligare information
Befattning: Heltid
Placeringsort: Karlstad med omnejd.
Start: vid överenskommelse, med önskan senast i slutet på året.
B-körkort är ett krav.

Kom och väx!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Under sommaren kommer vi ha begränsad möjlighet att ge återkoppling till våra kandidater. Vi kommer hantera samtliga ansökningar löpande, men återkoppling samt svar på frågor om tjänsten kommer ske i mitten av augusti. För dina frågor är du välkommen att mejla projektchefchef Magnus Alvkäll, magnus.alvkall@ncc.se.

Tveka dock inte att skicka in din ansökan och CV!
Registrera senast den 31 augusti 2017.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och