Projektchef Building Östergötland
NCC Building bygger framförallt bostäder och kontor men också offentliga lokaler som till exempel skolor, sjukhus och idrottshallar och kommersiella lokaler såsom butiker och lagerbyggnader. För närvarande har NCC Building Östergötland en kraftig orderingång med mycket stora projekt inom bostadsproduktionen. För att kunna hantera projekten på rätt sätt behöver vi därför stärka upp med en driven projektchef som vill vara med och som brinner för att utveckla vår organisation, projekt och medarbetare framåt.

Här är dina nya utmaningar
Som projektchef ansvarar du för flera projekt, till exempel bostäder, kommersiella lokaler, parallellt och leder produktionsprocessen tillsammans med platschefer och produktionschef. Som projektchef har du ett övergripande ansvar för att genomföra projekten inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar, samt säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. Rollen innebär även att leda arbetet med att säkerställa att projekten genomförs med högsta möjliga produktivitet.

I rollen ingår att stötta platschefer så att projekt kan genomföras med högsta möjliga produktivitet samt i överensstämmelse med NCCs värderingar, policys, lagar och avtal samt utifrån NCCs verksamhetssystem.

Som projektchef har du även medarbetaransvar inom din enhet samt ansvarar för kundkontakter och merförsäljning i pågående projekt. Du deltar aktivt i utvalda avdelningsgemensamma frågor och fullföljer uppdrag utifrån avdelningens gemensamma handlingsplan. Du rapporterar till och har ett nära samarbete med produktionschefen i Östergötland. Till din hjälp har du en grupp som jobbar tätt tillsammans för att uppnå bästa möjliga resultat i projekten.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi gärna att du har
Vi söker dig som har erfarenhet av motsvarande befattning eller känner att det nu är dags att kliva in i positionen som Projektchef, exempelvis har du varit platschef tidigare eller entreprenadingenjör. Du har gedigen erfarenhet av att leda, stödja byggprojekt. Vi ser gärna att du haft fullt ekonomiskt ansvar för större projekt och har ett högt tekniskt kunnande. Du har erfarenhet av ledarrollen och ett starkt intresse av att utveckla medarbetare och team. Du har visat god förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt.

Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att tilldelade projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du verkar för att driva organisationen framåt och trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare. Du har också ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Som ledare och chef är det dessutom viktigt att du agerar i enlighet med våra grundläggande värderingar - Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.   

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Linköping. Ditt arbetsområde är Östergötland.

Kom och väx!
Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Är du nyfiken på at veta mer om avdelningen och projektchefsrollen är du välkommen att kontakta produktionschef Daniel Pettersson på telefonnummer 070 259 2470. Urval sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast 2017-09-24.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid – beyond construction.

Välkommen med din ansökan!