ledningsjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fastighetschef

Sundsvall är staden för framtidstro och utveckling! Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, förändra och uppleva.

Varje dag arbetar vi för att sundsvallsborna ska få bästa möjliga service och en positiv livsmiljö. Hos oss jobbar lärare, ingenjörer, IT-strateger, undersköterskor, ekonomer och många andra viktiga yrkesgrupper.

Drakfastigheter förvaltar och utvecklar ca 580000 m2 egna verksamhetslokaler i kommunen. Varje dag arbetar vi för att erbjuda unga som äldre Sundsvallsbor lokaler och miljöer att trivas i. Utöver förvaltning så ansvarar Drakfastigheter för ny-, om- och tillbyggnader i kommunala lokaler. Vi står inför omfattande investeringar i energi- och underhållsprojekt. Drakfastigheter har cirka 200 anställda. Sundsvalls kommun har sedan många år arbetat med organisationens värdegrund som bygger på Mod, Öppenhet och Helhetssyn.

Som chef för Drakfastigheter är du bärare av organisationskulturen och ska tillsammans med övriga chefer och medarbetare inom Drakfastigheter säkerställa att med värdegrunden som stöd utveckla beteenden och arbetsformer som leder till en god verksamhet.

 Uppdraget

Som fastighetschef blir ditt huvuduppdrag att i dialog med politiker och koncernstaben, tillsammans med medarbetare, övriga förvaltningar och samarbetspartners bedriva, leda och utveckla en effektiv fastighetsförvaltning och investeringsverksamhet som uppgår till 100-500 mkr/år. I din roll ansvarar du för kommunens fastighetsverksamhet, Drakfastigheter och säkerställer en utveckling som innebär förbättrade styr- och ledningsrutiner, upphandlingsrutiner samt relationer med samverkansaktörer såväl inom som utanför den kommunala organisationen. Som ett led i arbetet så kommer du dessutom fortsätta den positiva utvecklingen och dess investeringar i det åtagande Drakfastigheter har till Sundsvalls medborgare.  Du som chef har stor förståelse för Drakfastigheters roll i det kommunala uppdraget. Du har budgetansvar för din verksamhet och rapporterar till kommundirektören.  

Förväntningar

Vi söker dig som är en erfaren ledare med minst 5 års dokumenterad chefserfarenhet inom fastighetsområdet där du också arbetat med stora investeringsprojekt. Du har erfarenhet av att arbetat med ett brett fastighetsbestånd i komplexa miljöer och tidigare haft budgetansvar. Vi ser att du har en relevant akademisk utbildning för tjänsten. Du är dessutom en tydlig ledare och kan prioritera och delegera samt inspirera och coacha dina medarbetare. Därutöver är du verbal och har en välutvecklad kommunikativ förmåga och kan skapa kontakter och goda relationer.

I din roll är du van att kommunicera på olika nivåer beroende på verksamhet, kund och beställare. För att lyckas i uppdraget har du ha en förståelse för Drakfastigheters uppdrag gentemot beställare och verksamhet. Vi söker dig som har helhetssyn och god överblick över verksamheten. Utifrån analys och uppsatta mål har du en god förmåga att säkerhetsställa att uppdraget genomförs.

 Sundsvalls kommun erbjuder

Vi erbjuder dig möjligheten att få vara med och göra skillnad för medborgarna. I rollen som fastighetschef får du vara med och ansvara för en viktig och utvecklande verksamhet där ditt ledarskap kommer att genomsyra verksamhetens uppdrag.  Till din hjälp kommer du ha ett härligt gäng medarbetare som är kunniga och engagerade och som trivs med sitt arbete samt har en hög kompetens.  

Vi arbetar för att våra anställda ska behålla en god hälsa och du erbjuds därför ett friskvårdskort. 

Övrigt

Anställningen är tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Då verksamheten är utspridd inom Sundsvalls Kommun innehar du B-körkort.

I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och slutkandidaten kommer att drogtestas samt att vi tillämpar rökfri arbetstid. Bakgrundskontroll kan komma att ske på slutkandidat i denna rekrytering. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. 

Vill du veta mer?

Har du frågor angående tjänsten kan du vända dig till; Rekryteringsspecialist, Johanna Fjäll Vedin, Tel: 060-19 19 70.

Fackliga företrädare:

Kjell- Åke Ruona, Kommunal, Tel: 070- 652 02 21  

Anna Nässbjer Sveriges ingenjörer, Tel: 073-270 56 03

Robin Fångsjö, Vision, Tel: 070-191 61 88

Sista ansökningsdag är 6 november 2016. Välkommen med din ansökan!

Om Sundsvall och Sundsvalls kommun

Sundsvall är Västernorrlands läns största och en av Norrlands största kommuner och vi fortsätter att växa. Vi är drygt 97 000 invånare i en kommun som omfattar både norrländska skogs- och älvbygder, en levande kust och intensiv stadspuls.

I Sundsvalls kommun är vi 7 500 medarbetare som arbetar med att ge Sundsvallsborna en bra kommunal service och en positiv livsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom våra 11 förvaltningar och i våra kommunala bolag med verksamheter som innefattar energi, vatten, bostäder, näringslivsfrågor, logistik och anläggningar. Vår budget omfattar mer än 7 miljarder kronor per år.

Kontakt

Johanna Fjäll Vedin 

060-19 19 70

Fastighetschef till Drakfastigheter

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb