ledningsjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Meteko AB är inriktat på att leverera medicinteknisk utrustning/sjukvårdsmateriel till den svenska sjukvården, vilket vi gjort i mer än 45 år. Vår affärsidé är att leverera högkvalitativa, kostnadseffektiva produkter inom Anestesi, IVA, Urologi och Kirurgi till landsting och privata sjukhus. Vi marknadsför produkter både från flera internationellt ledande tillverkare samt egna private label produkter. Meteko AB har idag 22 anställda och har sitt kontor i Stockholm.
Meteko är en del av den internationella sjukvårdsaktören Mediq, med säte i Nederländerna, där även Mediq Sverige ingår. Mediq är Nordeuropas största distributör av sjukvårdsprodukter, med verksamhet i 15 länder i Europa och USA. Mer information finns på www.meteko.se och www.mediq.com.

FÖRSÄLJNINGSCHEF
Vår nuvarande försäljningschef går vidare till nya utmaningar och nu söker vi en efterträdare som kan bygga vidare på den positiva utveckling vi haft.

Som försäljningschef

  • leder du och utvecklar våra säljare inom vårt affärsområde
  • medverkar du i offertgivning till landsting och privata kunder
  • har du kontinuerliga kontakter med våra leverantörer
  • har du ett eget budgetansvar 
  • utvecklar och driver du försäljningsarbetet
  • samreser du med våra säljare för att följa upp satta mål
  • driver du kampanjer och säljcykler tillsammans med våra produktchefer

Kvalifikationer
Du har en dokumenterad erfarenhet på minst 8-10 år av liknande tjänster, gärna med en utbildning inom marknadsföring och försäljning. Det är en fördel om du har erfarenhet av försäljning till sjukvården men dock inget krav. Du är en stark och offensiv ledare, som bygger relationer genom att skapa förtroende, har god kommunikativ förmåga och hög social kompetens. Du har god datorvana och är flytande i engelska, både i tal och skrift. Du blir en nyckelperson i ett framgångsrikt och välmående företag.

Säljarna är placerade i sina respektive distrikt i hela Sverige. Tjänsten som Försäljningschef är placerad i Stockholm.

Vill du veta mer om tjänsten, är du välkommen att kontakta Bengt Syrén, VD Meteko AB tel 08 – 88 03 60 eller Eva Weigert, HR-chef, tel 031 - 388 90 20.

Ansökningshandlingar med CV och referenser görs senast onsdag den 18 september 2013 via knappen \"Ansök nu!\", på denna sida. 

Välkommen med din ansökan!

Märk din ansökan med Säljjobb.se

Försäljningschef till Meteko AB

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb