Lediga jobb i
Malmö

Kommunen Malmö Stad ligger i Skåne län, bestående av centralorten Malmö och dess närmaste omgivningar. Det är Sveriges tredje största tätort, och i storstadsområdet bor ca 665 500 invånare. Malmö ingår i den transnationella Öresundsregionen och är populärt för pendlare till Köpenhamn via Öresundsbron. Här är privata tjänsteföretag den sektor som växer snabbast, och starka sektorer är logistik, detalj- och partihandel samt bygg- och fastighetsmarknad. Det kunskapsintensiva företagandet i Malmö omfattar även flera välrenommerade företag inom bio- och medicinteknik, miljöteknik, IT och digitala media.

Experter på nischad rekrytering

Ledningsjobb.se är en av del av NetJobs - ett av norra Europas största jobbsajtnätverk med fokus på nischad rekrytering.

Vårt mål är att hjälpa arbetsgivare att nå ut till rätt kandidater genom vårt jobbsajtnätverk samtidigt som vi vill göra arbetsmarknaden mer tillgänglig för arbetssökande. Publicera era jobbannonser på någon av våra nischer och få fler relevanta ansökningar eller sök ditt drömjobb på någon av våra nischsajter.