ledningsjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

\"\"

Vill du jobba som Platschef? Du kanske jobbar som det redan men söker nya utmaningar och en omväxling? Eller du kanske har arbetat flera år som arbetsledare , projektchef och vill ta steget vidare?

Vi på GOveteran Rekrytering söker en erfaren Platschef och kan ha just det jobbet för dig! Vi söker nämligen efter Platschefer till ett av marknadens ledande mark- och anläggningsföretag med inriktning på traditionella markentreprenader i Stockholmsregionen.
Svenska Schakt AB erbjuder kvalificerade mark- och ledningsentreprenader till större uppdragsgivare i Storstockholm och angränsande län. Svenska Schakt AB startades 1980. Verksamheten drivs från kontoret i norrort Stockholm.

Som platschef förväntas du planera, driva och följa upp olika mark- och anläggningsentreprenader i Stockholmsregionen. Arbetet innefattar även kvalitets- och miljöansvar i projektet. Medverkan vid projektmöten och vid besiktningar är även det en del av arbetsbeskrivningen.

Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som platschef, har en teknisk utbildning inom
bygg/anläggning eller motsvarande gärna på högskolenivå och några års erfarenhet av arbetsuppgifterna som beskrivits ovan.

Ansvarsområden:

  • Tid, kvalitet och kundnöjdhet i projekten
  • Ansvara för möten med underentreprenörer och beställare
  • Övergripande samordningsansvar för markentreprenaden
  • Ansvara för planering och inköp
  • Ansvara för att leda produktionen och styra underentreprenörer
  • Se till att det är en god arbetsmiljö och en säker arbetsplats

Dina erfarenheter:

  • Erfarenhet av att driva entreprenad projekt
  • Erfarenhet av att leda produktionen och styra underentreprenörer
  • Erfarenhet av att leda möten samt ansvara för kontakt med beställare
  • Erfarenhet av att rapportera till arbetschef - entreprenadchef

Alternativt har du flera års erfarenhet som arbetsledare eller entreprenad-/ projektingenjör och är nu redo för nya utmaningar.

Utbildning:

Vi vill att du har utbildning inom bygg/anläggning alternativt teknisk gymnasieutbildning. Att inneha en yrkesarbetarbakgrund är också meriterande.

God datavana och B-körkort är ett krav. Som person har du en utvecklad ledarskapsförmåga, är driven, tar initiativ och är självgående.

Vi erbjuder:
Hos Svenska Schakt AB erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Vi erbjuder våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö och har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare

I denna rekrytering samarbetar vi med GOveteran Rekrytering . Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna

Rekryteringskonsult Johan Fernström telefon 0735-87 25 28 johan.fernstrom@goveteran.se eller Jonny Krantz .0733-38 62 11 jonny.krantz@goveteran.se

Urval sker löpande, ansök därför så snart som möjligt, .



Platschef till Svenska Schakt AB i Stockholm

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb