ledningsjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

I Nacka bor ca 96 000 personer och antalet ökar stadigt. Nacka är en attraktiv plats att leva, vistas och verka på. Vi är nu inne i ett skede där vi planerar för tunnelbanan, fördubblar tillväxttakten och gör stora utbyggnader. Högt på vår agenda står ett omfattande och långsiktigt utvecklingsarbete där Stockholm växer och Nacka bygger stad. Det förväntas bli dubbelt så många Nackabor på västra Sicklaön fram till år 2030. Samtidigt kommer nästan lika många flytta till övriga delar av Nacka.

Arbetsplatsen
Vägenheten består av 20 medarbetare som arbetar för att Nacka ska ha en hållbar, tillgänglig och trafiksäker gatumiljö. Enheten jobbar proaktivt med förnyade arbetssätt genom tex. LCC, riskanalyser, jämställdhetsperspektiv och tidigt deltagande i stadsbyggnadsprocessen. Enhetens ansvarsområde är att förvalta, förnya och bygga ut gatu- och väganläggningar i Nacka kommun. Medarbetarnas uppgifter omfattar bla. väg- och VA-projektering, projektledning, byggledning samt förvaltning av gator, konstruktionsbyggnader och gatubelysning. Enheten tar fram drift- och underhållsplaner och utredningar för anläggningarna och handlar upp såväl konsulter, som anläggningsentreprenader och entreprenader för drift- och underhåll.

Vi arbetar i Nacka stadshus där vi sitter i ett öppet kontorslandskap med flexibla platser.

Arbetsuppgifter
I en självständig och utvecklande roll kommer du att medverka i de stora infrastruktur- och exploateringsprojekt som planeras inom kommunen under de kommande åren. I din roll fungerar du som representant för vägenheten inom detaljplanearbeten och exploateringar där du bl.a. ska bevaka att anläggningarna blir långsiktigt hållbara ur drift- och underhållssynpunkt. Du tar sedan över som delprojektledare för projektering och utbyggnad av allmän plats och har då fullt ansvar för ekonomi, tidsplanering och framdrift. Du är även ansvarig för upphandling och avrop av projekteringskonsulter och byggentreprenörer. Rapportering sker till huvudprojektledaren på exploateringsenheten. En annan viktig del av tjänsten är att föra en dialog med såväl medborgare som förtroendevalda angående tekniska lösningar, behov och förutsättningar samt i stort bevaka alla vägfrågor i projekten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst högskoleutbildning inom samhällsbyggnad/väg och vatten eller annan likvärdig utbildning. Vi förutsätter att du har erfarenhet inom projektering, upphandling eller projektledning i infrastrukturprojekt. Kunskap inom vägteknik och driftfrågor är meriterande.

Arbetet ställer höga krav på din kommunikationsförmåga och lyhördhet då mycket av arbetet sker i kontakt med exploatörer, konsulter, kommunmedborgare, politiker och andra kommunala instanser. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper i mötet med andra samt goda kunskaper i tal och skrift. Vi ser också att du är strukturerad, prestigelös, driven och beslutsmässig. Du är en lagspelare med förmåga att arbeta självständigt och i grupp.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Mer information och ansökan
Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du enhetschef Mats Wester, 08-718 87 44.

Facklig representant: Sveriges ingenjörer, Oscar Engle, 08-718 80 16.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 16 augusti 2015. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi bygger stad på vårt vis. Vi söker dig som kan, vill och vågar vara med och driva stadsbyggnadsarbetet i en av Sveriges mest expansiva kommuner. Antar du utmaningen?

Projektledare till infrastrukturprojekt, Nacka kommun

Företag Nacka Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb