ledningsjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

FÃ¥ jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker en driven projektledare för kommunens största infrastrukturprojekt genom tiderna: överföringsledningen mellan Hyssna och Hägnen.
Under fem år ska sammanlagt tre mil nya ledningar för vatten och avlopp göras klara för användning.

Detta är ett riktigt spännande projekt där vi nu behöver en övergripande projektledare med bred erfarenhet av att planera, driva och genomföra projektet i samverkan med leverantörer och andra intressenter. Det är ett stort, komplext projekt och med många kontaktytor mot konsulter, leverantörer, markägare, politiker och internt inom kommunen.

Stark, uthållig och engagerad

Dina arbetsuppgifter spänner över ett brett fält: planera projektets olika steg, driva projektet framåt, hålla koll på projektets budget och tidplan, bevaka uppsatta kvalitetskrav och att arbetet dokumenteras på ett enkelt men tillräckligt detaljerat sätt och vid behov presentera projektet i olika sammanhang.

Du rapporterar direkt till förvaltningschefen och ingår i förvaltningens ledningsgrupp.
Rollen kan komma att omfatta personalansvar. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

För att lyckas i rollen måste du vara stark, uthållig och ha förmågan att arbeta både på detaljnivå och med ett strategiskt helhetsperspektiv. Samtidigt krävs affärsmässighet och förståelse för synpunkter och behov hos alla som berörs av projektet.

Din profil

Du är högskoleingenjör eller motsvarande med inriktning väg/vatten, markteknik, anläggning eller samhällsbyggnad. Du har flera års erfarenhet av projektledning av entreprenadprojekt. Du är van att kommunicera brett med olika instanser, personer och konsulter.
Önskvärd är även kompetens inom VA-ledningsnät, GIS, entreprenadjuridik, upphandling och erfarenhet av att hantera miljötillstånd och processer kring markåtkomst.

Utöver ett ovanligt spännande jobb

Vi erbjuder dig att arbeta i en organisation som befinner sig i en fas med många stora och spännande projekt. Kommunen investerar stort de närmaste åren för att satsa på miljön och ett hållbart samhälle. Du får möjlighet att vara med att påverka och utveckla vår verksamhet och vår framtida samhällsutveckling.

I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Pia Strandh på 0733-40 92 13. Din ansökan ser vi fram emot senast den 11 juni.

logo

Projektledare till Marks kommuns största och mest spännande projekt

Företag Marks kommun
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb