ledningsjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Eltel Networks expanderar på den svenska marknaden och behöver därför förstärkning av fler duktiga medarbetare. Därför söker vi nu projektörer/projektledare till Kiruna, Luleå, Umeå, Skellefteå, Östersund och Sundsvall.

Som marknadsledare går vi i bräschen för den nya Infranetbranschen, som kombinerar el och tele, vilket ger unika möjligheter till innovationer och nya arbetssätt. Vi skapar nytt och utmanar varandra till ständiga förbättringar. Vi ska leverera den bästa kundupplevelse i branschen - till våra kunder och deras kunder.

Du kommer att arbeta med operativ projektering och planering inom områdena Nät & Bredband såväl som specifika områdesnät/kundnät. Du kommer att utföra operativ projektering, kostnads- och dagsverksberäkning utifrån beställningar, upprätta arbetshandlingar och materielbeställningar, upprätta tidsplaner, beställningar samt hand ha kontakter gentemot entreprenörer och externa kunder/intressenter.

I arbetsuppgifterna ingår ett ekonomiskt ansvar för projekten med tillhörande rapportering. I vissa situationer agerar du även som säljare av våra olika tjänster. Ansvar för att kvalitet på den levererade tjänsten innehåller de uppsatta mål som är överenskommet med kunden. Upprätthålla och utveckla samt skapa nya kundrelationer. Leda och fördela arbetet gällande direkt underställd personal.

Du ansvarar för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.

Du har 3-årigt gymnasium, teknisk inriktning eller motsvarande kompetens. Du har goda kunskaper i engelska.

Meriterande är kunskaper inom optoteknik, affärs-/ och entreprenadjuridisk (AB04) erfarenhet. CAD-kunskaper är ett plus

Som person är du energisk, drivande och resultatorienterad. Du fullgör dina uppgifter med hög servicegrad och på ett affärsmässigt sätt så att vi, i alla lägen, levererar en kundupplevelse i världsklass!

Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Vi tillämpar provanställning.

Våra kunder är teleoperatörer, systemleverantörer, energibolag, kommuner, fastighetsbolag, blåljusmyndigheter och vägverk, banverk och luftfartsverk - lokala såväl som nationella.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Tore Lindståhl på tfn 060 - 13 93 01.

Sista sökdag Urval sker löpande.

Fackliga frågor besvaras av Sebastian Tegström, SEKO 060-67 99 68, Mats Johansson, Unionen 0920-24 88 72 eller Magnus Borgsten, SACO 060-17 86 54.

Om Eltel
Eltel är en ledande europeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Transport & Defence, med verksamhet i Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, Storbritannien och Afrika. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till större projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en lojal och växande kundbas av stora nätägare. Antalet anställda uppgår till cirka 8 500 och under 2013 hade Eltel en omsättning på 1,15 miljarder euro.

Eltel Networks är norra Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät.
I Sverige har vi cirka 1 900 anställda fördelade över hela landet. Eltel Networks i Sverige är certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2008 och 14001:2004.

Kontaktpersoner
Tore Lindståhl
tfn +46 60-139301
mob +46 76-1378831

Projektör/projektledare till Distrikt Norrland, Bygg

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb