ledningsjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 20 000 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar nya bostadsområden och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med och bygger ett fungerande samhälle.

Att arbeta i vår kommun är att ha ett av Sveriges viktigaste jobb!

Arbetsplats och arbetsuppgifter
Svedala är en skolkommun med hög målsättning - Vi vill varaktigt tillhöra de bästa skolkommunerna i landet. Vi vill erbjuda en utmärkt utbildning där våra skolor presterar på en jämn och hög nivå, varje år. 

Vi vill att alla ska lyckas! 

Brinner du för skolutveckling, vetenskaplig grund och elevfokus?
Vill du leda skola och bli en del i Svedalas arbete för att alla ska lyckas?
 - Då kan du vara rätt person att leda Naverlönnskolan in i framtiden!

Naverlönnskolan är en 6-9-skola belägen i Svedala tätort som stod klar läsåret 2012/2013. Skolan har cirka 600 elever och ett sextiotal lärare. Naverlönnskolan är fullt utbyggd med ny teknik där alla elever och all personal har tillgång till egna bärbara datorer. Vi arbetar med digitalt lärande, att utveckla undervisning med digital teknik utifrån vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet, allt i syfte att höja elevernas resultat och måluppfyllelse
Naverlönnskolan samverkar med lärosätena i regionen och är en del av Malmö högskolas satsning på övningskolor.

Som rektor är du drivande i skolutvecklingen samtidigt som du verkar för en god arbetsmiljö. Du skapar nya arbetsformer, har kreativ förmåga och arbetar med förbättringar för att skapa en verksamhet där eleverna lyckas. Du har ansvar för att verksamheten lever upp till både lokala och nationella mål och riktlinjer. Du leder arbetet vid skolan och har ansvar för utbildning, elever, personal, ekonomi och arbetsmiljö. 

Du kommer vara del av ett team som ska bestå av två rektorer och en biträdande rektor, som stöd finns också en skolassistent.
Du kommer ha nära stöd av personalspecialist, ekonom och kvalitetsstrateger. 

Som rektor ingår du i skolans ledningsgrupp, som leds av utbildningschef, och som har ett gemensamt ansvar för att alla barn ska lyckas i Svedala kommun. 

Hållbarhet, engagemang, mod och öppenhet genomsyrar dig och ditt uppdrag!

Kvalifikationer 
Vi förutsätter att du har en adekvat högskoleutbildning som är relevant i skolans värld. Du har flerårig erfarenhet av ledningsarbete inom skolan, är väl förtrogen med skolans styrdokument och har en god förmåga att driva utvecklingsprocesser. 

Du är en tydlig ledare med fokus på uppsatta mål, verksamhetens måluppfyllelse och elevernas resultat. Du är tydlig i din kommunikation och har förmåga att skapa goda relationer med medarbetare, elever och föräldrar. Du ska utveckla och synliggöra kvalitetsarbetet för all personal och skapa engagemang och delaktighet. 

Rektorsutbildning är meriterande.

I Svedala kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Arbetstid/varaktighet

100 % tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse

Lön
Individuell lönesättning tillämpas.

Kontaktpersoner
Johan Lundgren, utbildningschef, tel 0709-478193
Bertil Rantoft, LR, tel 0705-957702
Thomas Bonn, Lärarförbundet, tel 0709-478450

Märk din ansökan med LedningsJobb.se

REKTOR TILL NAVERLÖNNSKOLAN

Företag Svedala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb