ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Administrativ chef till DLA Piper

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-12

Ansök nu

Administrativ chef till DLA Piper

Vill du ta nästa steg i karriären och utvecklas tillsammans med oss? Vi utökar vår stabsfunktion och söker dig som vill verka som spindeln i nätet för att säkerställa ett gott samarbete mellan våra juristassistenter, stabsfunktion och kompetensgrupper.

Som administrativ chef för våra juristassistenter kommer du att ha personal- och utvecklingsansvar för byråns juristassistenter.  Du vägleder, coachar och stöttar medarbetarna i deras vardag och hjälper till att prioritera och fördela arbetet vid behov samtidigt som du till viss del själv arbetar operativt som juristassistent. Du kommer ha en viktig funktion där du tillsammans med ditt team arbetar på daglig basis för att stötta kompetensgrupperna så att de kan fokusera på att leverera och tillhandahålla de bästa juridiska tjänsterna till klient. I ditt ansvar ligger också att vidareutveckla befintliga rutiner och processer och vid behov implementera nya. Du rapporterar direkt till COO.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Personal- och utvecklingsansvar för samtliga medarbetare i teamet, cirka 20 medarbetare.  

  • Leda och driva teamet i det dagliga arbetet i syfte att säkerställa ett effektivt och högkvalitativt arbetssätt.  

  • Onboarding, offboarding, uppföljning, medarbetarsamtal och kompetensutveckling.

  • Uppföljning och utveckling av teamets arbetssätt och processer

  • Leda gruppmöten

  • Schemaläggning, närvaro- och frånvarorapportering.

  • Verka för en god teamkänsla, trivsel och engagemang i gruppen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en viktig och central roll i ett team med engagerade och erfarna medarbetare i en internationell miljö. Som chef för den här nyinrättade funktionen har du stora möjligheter att efter egen prägel få bygga team och teamkänsla samt att skapa nya arbetssätt och rutiner för att leverera bästa möjliga service till våra jurister och delägare. Vi sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm och kontoret präglas av en varm och välkomnande kultur där alla ställer upp för varandra. Hos oss går personlig tillväxt hand i hand med professionell utveckling.

Din profil

För att på bästa sätt kunna förstå våra medarbetares vardag och lyckas i rollen söker vi dig som har en gedigen erfarenhet som juristassistent, paralegal eller sekreterare. Vidare är det ett krav att du har erfarenhet från personalansvar alternativt en arbetsledande position i advokat- eller konsultbranschen. Du har en god datorvana, framförallt i Microsoft Office-paketet samt en mycket god förmåga att utrycka dig såväl i tal som skrift på svenska och engelska.  

Som person är du noggrann, driven och prestigelös med ett högt servicetänk. Du uppskattar en roll med många sociala kontaktytor där du fungerar som den sammanhållande länken. Du är trygg i din ledarroll, tycker om att ta ansvar och egna initiativ. Det är viktigt att du har förmågan att höja blicken samtidigt som du har känsla för detaljer. Vidare tror vi att du trivs som bäst i en snabbrörlig verksamhet och att arbeta mot tydliga deadlines.

Din ansökan

Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, relevanta betyg och intyg. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Då urval och intervjuer kommer att ske löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information eller frågor är du välkommen att höra av dig till Emma Liljeqvist, HR Rekryteringsspecialist,  emma.liljeqvist@se.dlapiper.com.

Varmt välkommen med din ansökan idag.

Om DLA Piper

DLA Piper är en av världens största advokatbyråer med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. Vi är specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter. På vårt kontor i centrala Stockholm är vi idag ca 250 medarbetare. Här blir du en del av en gemenskap som bygger på samarbete och stöttning. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på www.dlapiper.se.

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities. Further information can be found at www.dlapiper.com.

Dela detta jobb

logo
Administrativ chef till DLA Piper

Advokatfirma DLA Piper Sweden Kommanditbolag