ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Affärsdriven konsultchef till Sharp Recruitment & Consultants

Ort
Utgår

2023-02-28

Ansök nu

Affärsdriven konsultchef till Sharp Recruitment & Consultants

Sharp Interim är en del av Sharp Recruitment & Consultant - en nischad byrå inom Legal, Compliance & AML, Risk och Tax & Finance. 

Vi har haft en oerhört stark tillväxt under de senaste åren och fortsätter att växa. Detta beror bland annat på att vi arbetar med områden som inte är så konjunkturkänsliga. 

Vill du vara med och bygga, utveckla och påverka bolaget, affärsområdet och våra uppdragsgivare? Du vill bidra till din egen och andras framgång? Vill du vara vår nästa konsultchef?

Vilka är vi?

Vi som arbetar på Sharp Recruitment är inte rädda att sticka ut. "Här kan man vara sig själv!", som en kollega sa. För att verkligen trivas hos oss bör du vara social, erfaren, affärsdriven och öppen för att vi alla är olika.

Vi motiveras av att utvecklas själva och tillsammans med våra kunder. Vi arbetar för vår egna, bolagets, konsulters och uppdragsgivarnas ekonomiska tillväxt eftersom vi vill alla tjäna pengar. Men samtidigt vill vi stimuleras, ha ett rikt privatliv och har roligt tillsammans för att vårt arbetsliv ska vara hållbart.

Som konsultchef hos oss på Sharp Interim kommer du som person, din kunskap och erfarenhet spela roll. Arbetsmässigt ser vi gärna att du vill fokusera och utveckla våra interimsområden inom Compliance & AML samt Risk och Finance. 

Vem är du?

På Sharp Interim kommer du som person, din kunskap, erfarenhet och kontakter att spela roll.

Vi söker dig som har relevant examen från högskola eller universitet och har minst några års erfarenhet som konsultchef. Du måste älska ditt arbete och det är viktigt att du har god arbetsrättslig kompetens i konsultområdet.

För att verkligen trivas hos oss bör du vara snabb, social, initiativtagande, erfaren, affärsdriven och öppen för att vi alla är olika. 

Du kommer till ett företag med utvecklad onboarding samt möjlighet till vidareutbildning. Det är dock meriterande om du har tidigare erfarenhet av våra specialistområden. Rollen rapporterar till affärsområdeschefen Sharp Interim.

Sharp Recruitment & Consultants 

Bolaget grundades 2014 och har snabbt blivit en av landets mest specialiserade byråer med över 200 konsulter och över 500 genomförda rekryteringar per år inom alla våra fem specialistområden; Legal, Compliance & AML, Risk samt Tax & Finance. 2022 utsågs vi till Gasellföretag och är därför rankade som ett av Sveriges bästa tillväxtföretag.

Våra uppdragsgivare består främst av större noterade och onoterade svenska och internationella företag inom varierande branscher, start-ups inom tech, IT och medicin, banker och andra finansiella aktörer, m fl. Vi genomför även rekryteringar i andra länder, såsom UK, Frankrike, Danmark, Israel, USA och Schweiz.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö med ett stort utrymme för att implementera egna idéer. Vi är ett resultatfokuserat företag som hela tiden vill framåt och brinner för utveckling, affärer och mest av allt att ha skoj på jobbet! Vi har höga krav på varandra men vi stöttar och hjälper varandra ännu mer. Lika mycket som vi brinner för vårt jobb och att göra ett bra resultat, så förstår vi vikten av balans i livet och att hitta på roliga aktiviteter tillsammans både med kollegor och med våra familjer.

Vi är ett företag som fortsätter att expandera med goda resultat. Vi har en tydlig målbild om vart vi vill vara både inom fem och tio år med en fortsatt stark tillväxt. Vi sitter i vackra sekelskiftslokaler på Barnhusgatan invid Drottninggatan och har även desk i Paris samt Tel Aviv.

För frågor om tjänsten och bolaget vänligen kontakta Johannes Linderholm på 072 300 99 99 eller på mail: johannes.linderholm@sharprecruitment.se

Vi ser fram emot din ansökan och att träffa dig!

 

Dela detta jobb

Affärsdriven konsultchef till Sharp Recruitment & Consultants

Sharp Recruitment & Consultants