ledningsjobb.se

logga

Affärsdriven organisationskonsult till ID Entity by Jurek

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Affärsdriven organisationskonsult till ID Entity by Jurek

Vill du arbeta i ett företag med en människoorienterad värdegrund? Trivs du i en företagskultur som kännetecknas av hög tillit, engagemang, affärsfokus, fart och fläkt, omtanke om kollegor, kunder och klienter? Då kan detta vara en roll för dig.

Vi söker dig som motiveras av att arbeta i en självständig, lärande och affärsinriktad roll i ett högt tempo i en bransch som kännetecknas av ständig utveckling och närhet till marknaden.

I rollen som vår nya organisationskonsult kommer du tillsammans med oss konsulter och våra duktiga säljare arbeta affärsinriktat för att skapa långsiktiga samarbeten med kunder. Du kommer även arbeta strategiskt med att driva verksamheten framåt och ta fram nya utbildningskoncept. Men den största delen av rollen utgör det vi brinner för mest, att utbilda, coacha och skräddarsy utvecklingsprogram för våra klienter och utbildningsdeltagare. Du kommer att jobba nära vår Affärsområdeschef Karolina Wahlström som du även rapporterar till. För rätt person finns möjlighet att växa och ta ytterligare ansvar.

Din roll är bred och i det dagliga arbetar du med;
• Att utveckla affären tillsammans med kundansvariga
• Utvecklingsprocesser för ledare och ledningsgrupper
• Utvecklingsprocesser för team
• Coachning
• Kortare workshops/föreläsningar
• Att ta fram content till hemsida, veckobrev, utskick
• Att ta fram nya utbildningskoncept

Det som kännetecknar dig är din kommunikativa förmåga, din kompetens och din professionalism. Du är trygg i dig själv och står stabilt i en affärsinriktad och entreprenöriell miljö. Du vågar utmana, är coachande och bra på att hantera och möta individer med olika bakgrunder, individuellt som i grupp. Om andra skulle beskriva dig skulle de välja ord som inspirerande, lyhörd och kvalitetsmedveten. Att ha roligt på jobbet är viktigt för oss, så att du har med dig en god portion positiv energi är ett måste.

En bra bakgrund är 5-10 års arbete som coach och konsult inom ledarskap och grupputveckling. Du har tidigare erfarenhet i en roll som chef och du har med fördel en bakgrund inom HR, beteendevetenskap eller annan relevant erfarenhet för tjänsten. Du har ett framkantstänk kring hur man tex kan arbeta med digitala utbildningar, appar för uppföljning och realtidsmätningar. Vi ser det som ett stort plus om du har ett stort nätverk och arbetat inom konsultbranschen i en affärsdriven roll som kännetecknas av snabba förändringar. Du är vidare helt bekväm att hålla utbildningar och coacha både på engelska och svenska.

Vi ser gärna även att du är handledare i en eller flera ledarskapsprogram som UGL, UL, Situations anpassat ledarskap och är ICF certifierad coach.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Ansvarig Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se Tjänsten är placerad i Stockholm och då ID Entity arbetar med kunder runt hela landet innebär det ibland resor.

Om verksamheten
Vi på ID Entity brinner för att skapa utveckling och lärande. Vår filosofi grundar sig i att skapa verklig förändring genom en framgångsrik pedagogisk metod och innehåll som är forskningsbaserad och relevant för dagens snabbrörliga arbetsliv. Vi utgörs av ett team organisationskonsulter med kompetens inom ledarskap, stress och hållbarhet, teamutveckling, coaching och outplacement.

Vi ingår i Jurekkoncernen som består av 80 professionella och härliga kollegor med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

 

Dela detta jobb

logga
Affärsdriven organisationskonsult till ID Entity by Jurek

Jurek