ledningsjobb.se

AFFÄRSDRIVEN RESULTATENHETSCHEF - UTVECKLA OCH LED EN MJUKVARUENHET

Företag Combitech AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-05

Ansök nu

AFFÄRSDRIVEN RESULTATENHETSCHEF - UTVECKLA OCH LED EN MJUKVARUENHET

Efter de senaste årens kraftiga tillväxt söker vi på Combitech i Västerås nu en engagerad och affärsdriven resultatenhetschef som vill vara med och leda kontoret och mjukvaruenheten till nästa nivå. Målsättningarna är högt ställda men fullt realistiska. Har du en liknande roll idag eller är redo för nästa karriärsteg? Då kanske det här är rätt roll för dig!

DIN ROLL SOM RESULTATENHETSCHEF
Våra kunder finns idag främst inom försvarsindustri, övrig industri, utvecklingsbolag och telekom. Du kommer tillsammans med övriga inom affärsområdets ledningsgrupp att ansvara för att leda och fortsätta utvecklingen av affärsområdets verksamhet. I rollen ingår affärsansvar kring respektive uppdrag, beläggningsansvar, rekrytering, sälj, samt att hålla en nära kontakt med kunder och partners.

Din roll är att leda verksamheten i syfte att skapa en lönsam och expansiv affär. Combitech värdesätter en bra arbetsmiljö där medarbetare trivs och utvecklas och har som målsättning att alltid vara kundens självklara val av leverantör.

Som resultatenhetschef är du ytterst ansvarig för verksamheten och därmed kunder, medarbetarna och ekonomin. Vi är ett kontor med ett starkt kundfokus vilket förutsätter att vi alla hjälps åt där det behövs för att säkra kompetensen leveranserna till våra kunder.

I rollen är du en av Combitechs viktigaste kulturbärare! Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett glatt och engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid.

VAD KAN DU TILLFÖRA?
Din utbildningsbakgrund kan vara en examen som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. Önskvärt är kunskap och förståelse för mjukvaruutveckling och gärna då inbyggda system eller elektroniksystem. Du trivs i rollen som ledare och har du sedan tidigare haft personalansvar är detta mycket meriterande.

För att lyckas ser vi att du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Du uppfattas som naturligt utåtriktad med ett stort engagemang och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du är lyhörd och har ett intresse av att lyssna till din grupp. Vi tror att du brinner för ledarskapsfrågor och vill vara med och utveckla vår grupp och Combitech till att bli den bästa av arbetsplatser!

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten! Urvalet sker löpande.

KOM OCH GÖR SKILLNAD
Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Dela detta jobb

AFFÄRSDRIVEN RESULTATENHETSCHEF - UTVECKLA OCH LED EN MJUKVARUENHET

Combitech AB