ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Affärsområdeschef rekrytering

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2022-07-19

Ansök nu

Affärsområdeschef rekrytering

 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Är du vår nya nyfikna och inspirerande affärsområdeschef rekrytering som sätter laget före jaget? 

Fasticon söker nu en kompetent rekryteringschef till vårt framgångsrika rekryteringsteam. Tjänsten tillhör huvudkontoret som ligger centralt vid Kungsbroplan i Stockholm. Vi jobbar både digitalt och nationellt, vilket innebär att du leder ett affärsområde med medarbetare utspridda på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi erbjuder dig en nyckelroll i ett företag i framkant och med höga ambitioner där du kommer ha en direkt påverkan på bolagets fortsatta framgång och resultat.   
 
Bli ansvarig för ett affärsområde där laget går före jaget 
Du kommer vara ansvarig för ett positivt team bestående av fem rekryteringskonsulter och sex underkonsulter med en stark laganda och öppen gruppdynamik. Fasticon är ett mål- och resultatdrivet företag som värdesätter samverkan och som har ett arbetsklimat där det är viktigt att ha roligt tillsammans på vägen. 
 
Att arbeta som affärsområdeschef rekrytering hos Fasticon 
Som rekryteringschef på Fasticon har du resultat- och personalansvar för rekryteringsteamet samtidigt som du jobbar operativt med egna rekryteringsuppdrag. 
 
I dina arbetsuppgifter ingår att leda och fördela arbetet inom affärsområdet och driva processerna framåt genom att planera, prioritera och ta beslut. Du förväntas även anta ett coachande ledarskap och stödja medarbetarna för att säkerställa att de har rätt förutsättningar att genomföra det dagliga arbetet på bästa möjliga sätt. Du kommer vara en del av ledningsgruppen. Det innebär att du utöver arbetet med att utveckla ditt affärsområde även är med och bidrar till hela företagets utveckling.  

Du kommer att: 

  • Ansvara för att budget, - prognos, - och resultatmål uppfylls. 
  • Ha personalansvar och vara lönesättande för teamet bestående av fem rekryteringskonsulter och sex underkonsulter inom rekrytering.  
  • Arbeta självständigt med egna rekryteringsprocesser, från offertförfrågan, kravprofilsmöte, skriva annonser, urval, intervjuer, referenser, bakgrundskontroll till uppföljning av avslutat uppdrag. 
  • Bearbeta marknaden, etablera och fördjupa relationer med både nya och befintliga kunder samt genomföra affärer och förhandlingar. 
  • Utveckla affärsområdets processer och erbjudanden för att säkerställa en fortsatt marknadsledande position. 
  • Rapportera till VD. 

 
Din profil 
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet i en roll som rekryteringschef från bemannings- och rekryteringsbranschen eller närliggande områden. Du har en eftergymnasial utbildning så som ekonom, personalvetare, beteendevetare eller motsvarande.   
 
I den här rollen behöver du inneha goda ledaregenskaper. Därmed ser vi att du tidigare har arbetat som chef och är trygg i en ledande position.
 
Rollen som affärsområdeschef rekrytering innebär många kontaktytor vilket betyder att du behöver ha en god kommunikativ förmåga på svenska i både skrift och tal. 
 
Tidigare erfarenhet inom försäljning är starkt meriterande. 
 
Är du en modig och affärsdriven ledare? 
För att prestera väl i den här rollen behöver du vara en naturlig ledare med stor handlingskraft som driver både teamet och affären framåt. Du inspirerar och motiverar medarbetarna samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga. 
 
Eftersom vår affär ständigt utvecklas är det av stor vikt att du är affärsmässig, modig och vågar testa nya vägar framåt. Därför behöver du vara en relationsskapare ut i fingerspetsarna. Du vet även hur man bygger starka och professionella nätverk och skapar långsiktiga relationer med kunder, medarbetare och kandidater. 
 
Fasticon arbetar ständigt för att vidareutveckla våra digitala lösningar. Därmed är det viktigt att du är digitalt nyfiken och positivt inställd till kontinuerlig innovation.

Vad Fasticon erbjuder dig 
Hos oss möts du av ett engagerat och glatt team som samarbetar väl och uppskattar nya utmaningar. Här har du goda möjligheter att påverka din roll samt bidra med att sätta en prägel på en organisation som är i en spännande och brant utvecklingsfas. Organisationen är platt, beslutsvägarna korta och stämningen prestigelös. 
 
Vi är ett bolag i framkant – det speglas i våra villkor och kulturen bygger på tillit och ansvarstagande. Det visar vi även genom att bl.a. erbjuda friskvårdstimmar och utöver semestern får du extra lediga dagar att fördela över året som det passar dig kombinerat med en ”work from anywhere"-policy i den mån arbetsuppgifterna tillåter. 
 
Ordet tillsammans är en ledstjärna som genomsyrar hela organisationen i vår gemensamma strävan mot att vara samhällsbyggnadssektorns ledande kompetenspartner.  

Läs mer om hur det är att jobba hos oss
 
Välkommen med din ansökan!  
Om du tycker att tjänsten som affärsområdeschef rekrytering passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka in din ansökan snarast. Vi intervjuar kandidater löpande.
 
Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.  
 
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta affärsområdeschef rekrytering Jeanette Kanka på jeanette.kanka@fasticon.se.   

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning. 
 
Om Fasticon 
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticon.se/lediga-jobb

Dela detta jobb

Affärsområdeschef rekrytering

Fasticon AB