ledningsjobb.se

logga

ALD Automotive söker en Manager End of Contract

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

ALD Automotive söker en Manager End of Contract

Nu ska vår Manager End of Contract gå på földraledighet, varför vi söker dig som vill driva ett engagerat team, under ett längre vikariat som sträcker sig till september 2022!

Arbetsbeskrivning

I denna roll arbetar du tillsammans med ditt team End of Contract som idag består av fyra kunniga och engagerade medarbetare. Teamet ansvarar för återlämnanden av privat och företagsleasing, vilket bland annat innebär att arrangera transport av bilen, att kalkylera kostnader, informera kunden om processen och slutfakturan, fakturera kunden samt andra administrativa uppgifter rörande återlämningsprocessen.

I din roll som gruppchef arbetar du operativt tillsammans med teamet där ert gemensamma mål är en hög kundnöjdhet i processen att lämna tillbaka sin leasingbil.

I din roll agerar du gruppchef där du även har personalansvar för dina fyra medarbetare och ansvarar för att driva avledningen i linje med organisationens mål och strategier där du ständigt ser till förbättringsåtgärder. Du driver teamets utveckling, arbetar proaktivt för att möta kundens behov, samt driva och styra teamet för att nå våra mål.

Vem är du?

För att lyckas i rollen drivs du av att utveckla andra och sikta mot nya resultat, samtidigt som du trivs i en operativ roll där du tillsammans med ditt team arbetar "hands on" i avdelningens processer. Vi ser att du har minst två års erfarenhet från en ledande position sedan tidigare, du har en bakgrund från administrativt eller finansiellt arbete och vi ser det som starkt meriterande om du tidigare arbetat i bil-, leasing- eller försäkringsbranschen.

Som person har du en positiv attityd och är en lagspelare av rang, du är en operativ ledare som har en starkt driv att leverera högkvalitativ service. För att trivas i denna roll är du administrativt lagd och processorienterad i din person, du är noggrann och finner kvalitet i ditt arbete viktigt. Ditt driv präglas även av att ständigt se till förbättringsåtgärder och att utveckla processer och rutiner till det bättre.

ALD Automotive är ett internationellt bolag varför det är av vikt att du är flytande i både svenska och engelska.

Vi erbjuder

I rollen som Manager End of Contract har du en viktig roll i organisationen, där du arbetar under Remarekting. Detta är ett föräldravikariat som planeras starta per omgående och fortlöper till september 2022.

Vi har i denna rekrytering valt att samarbeta med Jurek. Om du har frågor rörande tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Om verksamheten

ALD Automotive är ett av världens ledande leasingbolag och ett dotterbolag till den franska bankkoncernen Société Générale med nära 1,76 miljoner bilar och 6 600 medarbetare i 43 länder. Vi är specialiserade på fordonsleasing till företag och i vårt koncept ingår fullständig outsourcing av våra kunders hela bilparker. Vårt strategiarbete fokuserar på att få branschens nöjdaste kunder genom att leverera hållbara mobilitetslösningar. Genom att överlåta ansvaret för driften av bilparken till oss får våra kunder större frihet att koncentrera sig på att driva sin kärnverksamhet. ALD Automotive är märkesoberoende och finansierar alla märken. Läs gärna mer på www.aldautomotive.se

Dela detta jobb

logga
ALD Automotive söker en Manager End of Contract

Jurek