ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Anläggningsansvarig till Instorage i Uppsala

Ansök nu

Anläggningsansvarig till Instorage i Uppsala

Anläggningsansvarig till InStorage Uppsala

Nu söker vi dig som lockas av att ta ett helhetsansvar för en av våra anläggningar.
Det passar dig som har god känsla för kundservice, är strukturerad och gillar att ha varierade arbetsuppgifter.

Om rollen
InStorage är ett modernt företag för förvaring och lagring. Vi är en framgångsrik uppstickare till de stora jättarna. I rollen kommer du att ha ett helhetsansvar för en av våra anläggningar. Du kommer arbeta nära oss som startat och driver företaget. Det innebär att du tar självständigt ansvar för anläggningen i Uppsala och kunderna där till att du blir involverad i allt från affärsutveckling och projekt för framtagning av nya tjänster.
Som anläggningsansvarig på InStorage är du vårt ansikte utåt och arbetar för att alla kunder känner sig välkomna och får en positiv upplevelse av företaget och servicen.
Utöver kundservice på plats och telefon, ingår även att ta emot transporter, hantera underleverantörer och  fakturafrågor, accessystem samt se till att anläggningen är i fräscht och gott skick.

Du arbetar till största del ensam på plats på anläggningen med ett stort eget ansvar.
Någon dag i veckan samlas vi alla som jobbar på InStorage på vårt kontor i Stockholm City och går igenom vad som är aktuellt, nya projekt, kampanjer mm
Vi vill att alla ska vara uppdaterade med vad som är aktuellt och även känna en samhörighet med företaget.

Vem passar i denna roll?
Denna roll passar dig som några års erfarenhet av service och försäljning.
I din personlighet finns ett starkt driv och en orädd doer – för dig är det självklart att ta tag i saker och ser till att de blir klara.
Det är en fördel om du jobbat inom fastighet och bygg och med snarlika tjänster och/eller haft ett likande helhetsansvar för en gymanläggning, byggmarknad eller liknande och vet att både arbetsuppgifter och arbetsbelastning kan variera. I tjänsten ingår även ansvar för accessystem, övervakningskameror etc så du bör vara tekniskt intresserad och ha en bra grundkompetens kring liknande teknik.
Du har god telefon- och datorvana och har ett genuint intresse av att jobba för hög kundnöjdhet.  Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
För att trivas i rollen som anläggningsansvarig är det en förutsättning att du är självgående och handlingskraftig samt att du sporras av att arbeta lösningsfokuserat oavsett utmaning.
Du har en naturlig känsla för marknadsföring och försäljning och föreslår gärna hur vi tex kan synas mer i lokala området, både bland de boende och lokala företag, för att öka försäljningen. Du gillar att ha många kontaktytor, och är orädd i nya relationer och kontakter. De kampanjer, aktiviteter vi gemensamt beslutar om, har du förmåga att driva lokalt. Det är en stor fördel om du bor i Uppsala och har lokal kännedom.

Om InStorage
InStorage är ett mindre, välskött och lönsamt bolag. Vårt koncept bygger på automatiserat self storage i Stockholm och i Uppsala. I våra moderna lokaler hyrs säkra och prisvärda förråd ut till både privatpersoner och företagskunder. Kunderna har tillgång till sina förråd, dagtid hela året och kan enkelt lösa sin flytt/förvaring. Instorage nyttjar den senaste tekniken för kamera och övervakningssystem samt uppvärmnings/ventilationslösning.

Huvudkontoret finns i fina lokaler på Karlavägen i Stockholm.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar InStorage med House of Skills. Tveka inte att ansöka redan idag då urval sker löpande. Vid frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta mig som ansvarar för rekryteringen: malin@houseofskills.se
Vi ser fram emot din ansökan.

Övergripande uppgift är att fylla upp anläggningarna (vilket kräver nöjda kunder).

Strukturerad är viktigt. Krav på körkort.

Flytthjälp – utveckla o stödja denna tjänst, fylla upp anläggningen.

Teknikintresse är även viktigt/bra då det gäller att ha kolla på kameror, admin etc o gärna hjälper till med utvecklingen framåt.

Man behöver ej allt nedan men bra att du känner till:

Har kunden betalat

Accessystem

Mobiltelefon, telefonväxel

Mail

Ev anticimex, inställning av värme, vent

Marknadsföringsskärmar, bild o bildhantering

Dela detta jobb

Anläggningsansvarig till Instorage i Uppsala

House of Skills