ledningsjobb.se

Är du redo att bli vår Ljusdesignchef?

Ansök nu

Är du redo att bli vår Ljusdesignchef?

Cebe Belysning söker dig som vill leda vårt ljusdesignteam framåt och skapa framtidens smarta belysningslösningar med god design. Vi är idag en av Sveriges ledande leverantörer inom belysning och vi arbetar hela tiden för att stärka vår position på marknaden.

Vill du vara med på resan?

Tjänsten

Vi förstärker vår belysningsavdelning och söker nu en Ljusdesignchef med placering i Stockholm. Som Ljusdesignchef kommer du att leda och coacha ett ljusdesignteam på 8 st medarbetare. Teamet är en del i Cebe Belysning som idag består av 24 personer som är dedikerade att utveckla Cebe Belysning framåt på marknaden.

Arbetsuppgifter:

  • I din roll som Ljusdesignchef ingår personalansvar, ledning och arbetsfördelning för Ljusdesignavdelningen. Du rapporterar direkt till försäljningchef Cebe Belysning.
  • Säkerställa att vi på ett affärsmässigt sätt tillgodoser projektens krav och behov med lämplig belysningslösning.
  • Kontinuerligt utveckla medarbetarna med nödvändig utbildning utifrån marknadens krav och behov.
  • Tillsammans med teamet leda och utveckla avdelningen framåt med ständiga förbättringar och effektiviseringar.

 Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda en teknikavdelning med ”spetskompetens”. Du har dokumenterad bakgrund inom belysning och erfarenhet av liknande tjänst på en El-konsult eller belysningsföretag. Vi ser att du har tidigare erfarenhet att utveckla människor och team och är van att kontinuerligt identifiera förbättringsområden och gå från ord till handling.

Arbetet innebär mycket kontakt med människor, varför det är viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med kunder och kollegor. Du är drivande, van att arbeta självständigt samt i team och tar egna initiativ med ett tydligt affärsfokus.

Du har god kunskap i DIALux EVO, AutoCAD och Officepaketet.

B-körkort är ett krav

Upplysningar

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Cebe Belysning är du varmt välkommen att kontakta Patrick Fagerli, försäljningschef Cebe Belysning: 070-165 50 36 alternativt patrick.fagerli@elektroskandia.se.

Dela detta jobb

Är du redo att bli vår Ljusdesignchef?

Elektroskandia