ledningsjobb.se

logga

Är du Tibro Energis nya VD?

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2019-12-18

Ansök nu

Är du Tibro Energis nya VD?

Är du Tibro Energis nya VD?

FöretagsinformationTibro Energi är en koncern under Tibro Kommun. Tibro Elnät AB är moderbolaget som är helägt av kommunen och Tibro Energi AB är dotterbolag till Tibro Elnät AB.Vi har egen elproduktion med vattenkraft i Tidan.Vi är 18 anställda och sysslar med elnät, elhandel och fiber/bredband.Vi skall vara den goda samarbetspartnern för att bidra till en grön och hållbar framtid genom ett långsiktigt arbete som förbättrar livskvaliteten i samhället.

Tjänstebeskrivning

Vill du vara med och driva och utveckla vår verksamhet i Tibro? Som VD leder du arbetet med att optimera samarbete mellan enheterna. Du leder den fortsatta utvecklingen av bolaget framåt och har ett starkt fokus på försäljning, marknad och kundservice. Att arbeta med omvärldsbevakning för att kunna positionera bolaget på marknaden på bästa sätt är en viktig del i ditt arbete. Du har personalansvar och arbetar med tillsättning av tjänster internt och kompetensutveckling av personal. Du har även ansvar för driftsäkerheten i bolaget.Som VD är du representant för Tibro i olika branschorganisationer. Du ingår i ledningsgruppen och avrapporterar löpande. Du kommer även vara med i styrelsen för BÖS (Bredband Östra Skaraborg) och HjoTiBorg (Hjo-Tibro-Karlsborgs inköpsbolag).Placeringsort: Tibro

Kvalifikationer

Du har gedigen ledarerfarenhet med vana att leda via andra. Som ledare motiverar och inspirerar du dina medarbetare och är duktig på att skapa och utveckla en engagerad och professionell organisation. Du är affärsmässig och målmedveten och leder organisationen till att nå uppsatta mål. Du har en bred social kompetens och ett stort personligt driv.Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning på högskolenivå, eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har tidigare erfarenhet i ledande position och har tidigare arbetat med förhandlingar. Vad erbjuder vi dig?

Tjänsten erbjuder dig möjligheten att få vara med och bygga upp och vidareutveckla ett bolag med stabila och långsiktiga ägare i en bransch som är under ständig utveckling. En god grund är lagd och samarbetet fungerar väl med en aktiv ledningsgrupp som stöd. Du har nu chansen att ta bolaget till nästa nivå!Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Stefan Larsson tel 072-5133900. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 4/12. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)

Stefan Larsson

stefan.larsson@premier.se

0725-133900

 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Tibro

Publiceringsdatum

12 November 2019

Dela detta jobb

logga
Är du Tibro Energis nya VD?

Premier Service