ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetschef Malmö (Skåne)

Företag Hayr&Co
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-13

Ansök nu

Arbetschef Malmö (Skåne)

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en Arbetschef till vår anläggningsverksamhet i Skåne. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas och utveckla andra som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som Arbetschef

Som arbetschef leder, planerar och driver du verksamheten och medarbetare i linje med företagets uppsatta strategi, mål och värdegrund. Du ansvarar för arbetschefsområdets budget och resultat och för att verksamheten bibehåller och vårdar befintliga kunder samt marknadsför Svevia för nya marknader. 

Som arbetschef leder du verksamheten och har personalansvar och driver arbetschefsområdets ledningsgrupp. Du deltar i regionens ledningsgrupp och rapporterar till Regionchef. 

Arbetschefsgruppen består av mycket erfaren personal på alla positioner, den har låg personalomsättning och spännande projekt som kommer att sysselsätta personalen även under nästa år. Din utmaning blir att tillsammans med alla medarbetare ta dig an den tillväxt som är planerad för nästkommande strategiperiod. En förutsättning för att lyckas med den är en ökad samverkan såväl internt som externt.

Vem är du?

Vi vill att du har goda ledaregenskaper med hög social kompetens och är marknads- och affärsinriktad. Du har teknisk högskoleutbildning eller har skaffat dig likvärdig kompetens på annat sätt. Kunskaper inom ledarskap, förhandling ser vi som grundläggande krav och en erfarenhet du behöver ha tillförskaffat dig över tid. Erfarenhet inom kalkyl och kontraktsfrågor ser vi som meriterande.  

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt B-körkort är ett krav. Kunskaper i engelska är meriterande.  

Inom Svevia sätter vi säkerheten främst och som arbetschef har du arbetsmiljöansvar, i enlighet med delegering av arbetsuppgifter avseende miljö och arbetsmiljö.

En del av något större

Inom anläggningsverksamheten bygger vi Sverige från grunden – i betong, stål, trä, sten och jord. Och vi gör det genom att anlägga vägar, broar, kajer och betongkonstruktioner för industri, stat och kommun. Dessutom bryter vi ny mark och banar väg för VA-nät, vindkraftsparker och exploateringsområden. Vi har också specialenheter inom grundläggning och marksanering. Tillsammans med Svevias övriga verksamheter inom vägdrift och beläggning blir du en viktig kugge i ett större samhällsmaskineri. Det öppnar nya möjligheter för innovation och problemlösning.

Varför Svevia?

Utifrån Svevias strategier, mål och värdegrund får du de förutsättningar som krävs för att göra skillnad och bidra till företagets utveckling. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Och hos oss står ledarskapet i fokus, vilket gör att du kontinuerligt får möjlighet att utvecklas i din roll. 

Vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Att du ska leda genom dina medarbetare ser vi som en självklarhet. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss? 

Ansökan och information

I denna rekrytering samarbetar Svevia med HAYR. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Per Ottahal på telefonnummer 076-811 79 19 eller regionchef Greta Jodal på telefonnummer 0702-741729.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Tester, referenstagning samt bakgrundskontroll är en del av processen.

Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00.Text kommer

Dela detta jobb

Arbetschef Malmö (Skåne)

Hayr&Co