ledningsjobb.se

loga

Arbetsledare Fastighetsservice

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Arbetsledare Fastighetsservice

Du kommer att vara ansvarig för arbetsledningen av vår skötselpersonal i Trollhättan, Vänersborg, Åmål samt Norra Bohuslän. Din placering kommer att vara i Vänersborg/Trollhättan. Du kommer att vara leveranschefens naturliga kontaktperson. Arbetet är omväxlande och socialt. Du arbetar självständigt och du får stor frihet att på egenhand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vad ska du göra?

Som arbetsledare kommer du att få en chef- och ledarroll i några av skötselgrupperna som både sköter den inre och yttre fastighetsskötseln och fastighetsreparationer. Du hjälper dina medarbetare att planera sitt arbete, tillsätter rätt resurser och säkerställer att våra tjänster utförs enligt avtal och med hög kvalitet. Du är också ansvarig för arbetsmiljön. Arbetet innebär en större del administrativt arbete så som att göra beställningar, fakturera och att dokumentera avtalsleverans. Du måste också vara beredd på att jobba i leveransen om så behövs. 

Vem är du?

Du har en rejäl erfarenhet av fastighetsservice. Vi lägger stor vikt vid att ta hand om våra medarbetare och att våra kunder upplever oss som professionella i vår leverans. Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog både internt och externt. Du är en drivande och tydlig ledare som vill jobba på ett affärsmässigt sätt. 

Du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap och budgetansvar sedan tidigare. Vidare ser vi att det är viktigt att du som ledare är medveten om dina styrkor och svagheter och förstår hur ditt beteende påverkar andra. Du har en stark administrativ kompetens med god datorvana och har god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. 

Tjänsten kräver B körkort och tillgång till bil.

Riksbyggen tillämpar provanställning.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Ansökan

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb senast den 23 februari 2020. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, så ansök redan idag!

För frågor är du välkommen att kontakta Olof Lundberg på telefonnummer 0522-65 44 63 eller mail: olof.lundberg@riksbyggen.se

Dela detta jobb

loga
Arbetsledare Fastighetsservice

Riksbyggen