ledningsjobb.se

Arbetsledare sanering till Ocab i Stockholm AB

Företag Oleter Group AB
Ort
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Arbetsledare sanering till Ocab i Stockholm AB

Nu söker vi dig med erfarenhet och kompetens inom sanering som vill vara med och leda saneringsuppdrag och team i Stockholm. För rätt person med vilja och driv finns mycket goda möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med oss. Rollen som arbetsledare är ett omväxlande och utmanande arbete som innefattar många kontaktytor, både med kunder och med medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare hos oss kommer du att arbeta både praktiskt och administrativt. Du planerar, styr och följer du upp våra uppdrag inom sanering som till exempel brand, nikotin, mögel och lösöreshantering. Du är en viktig länk för ett fungerade team och arbetar i första hand med verksamhetsnära arbetsledning, planering och uppföljning.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

 • daglig planering för ditt team

 • arbetsledning och besiktning av nya projekt

 • kundkontakt

 • kundbesök för att stötta dina medarbetare 

 • arbete ute på fältet

 Kvalifikationer

Vi söker dig som:

 • har erfarenhet av sanering och av att leda och motivera medarbetare

 • kan arbeta under eget ansvar och upprätthålla ordning och reda 

 • har god datavana

 • behärskar svenska språket både i tal och skrift

 • har B-körkort (krav)

Då arbetet innebär mycket externa, såväl som interna, kontakter måste du vara social och ha god förmåga att samarbeta. Vi tror också att du har ett strukturerat arbetssätt och ett gott ordningssinne. Som ledare har du förmågan att ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos Ocabs medarbetare, samtidigt som du med ditt engagemang motiverar dem att nå våra gemensamma mål.

Hos oss får du mycket eget ansvar samtidigt som du samarbetar med kompetenta och prestigelösa kollegor. Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Avdelningschef Johan Andersson via e-post: johan.andersson@ocab.se

Är du intresserad?

Du ansöker genom att skicka in ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via nedan formulär. Sista ansökningsdatum: 2021-09-30, vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Start: Enligt ök och med hänsyn till uppsägningstid, snabb start är möjlig Omfattning: Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Om oss

Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri.  

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Tillsammans står vi för Kvalitet – Engagemang – Hållbarhet.

Dela detta jobb

Arbetsledare sanering till Ocab i Stockholm AB

Oleter Group AB