ledningsjobb.se

Mariestad Kommun

Arbetsledare till mark och anläggning, Mariestads kommun

Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

Arbetsledare till mark och anläggning, Mariestads kommun

Om arbetsplatsen

Att arbeta i Mariestads kommun är att göra skillnad tillsammans med andra och att utvecklas individuellt. Här behövs och uppskattas alla för det de gör både av invånare och av arbetsgivare. Varje anställd i Mariestads kommun är en avgörande del i det viktiga arbetet med att ge service och omsorg till invånarna. Mariestads kommun fokuserar på hälsa, utveckling och delaktighet för sina anställda och ser möjligheterna hos varje person. Tillsammans skapar vi grunden för en god stad och utvecklar samhället till det vi vill att det ska vara.

I Sjöstaden Mariestad arbetar 2 500 kommunanställda från 170 yrkesgrupper inom 120 verksamhetsområden med några av Sveriges viktigaste uppdrag. Barns lärande, god omsorg, hållbar samhällsutveckling och miljöfrågor är bara några exempel på det som vi satsar på.

Mariestad har tillsammans med Töreboda och Gullspång ett kommunsamarbete där bland annat verksamhet teknik är gemensamt. Värdkommun och arbetsgivare för verksamhet teknik är Mariestads kommun. Verksamheten präglas av gemenskap och samarbete. Hos oss skapar vi varandras framgång!

Arbetsuppgifter

Vi söker en arbetsledare för mark och anläggning för att stärka upp vår produktionsavdelning med placering i Töreboda och MTG som arbetsområde.

Som arbetsledare inom vår organisation ingår och leder du i ett team som arbetar med förnyelse och nyproduktion av ledningsnät, gator och offentlig miljö.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, leda, fördela och samordna arbetet med den egna personalen och underentreprenörer. VA-saneringar och gatuombyggnad av hela gatusträckor är typiska projekt som förekommer.

Arbetsmiljö-, personal- och ett visst budgetansvar ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en bygg- och anläggningsteknisk utbildning eller erfarenheter som arbetsgivaren finner likvärdiga. Erfarenhet av mark- och anläggningsarbete samt B-körkort är ett krav.

Vi ser att du har god erfarenhet inom arbetsområdet, god samarbetsförmåga och tar ansvar för att dina arbetsuppgifter utförs på ett korrekt sätt. Som person är du en lagspelare och trivs i rollen att leda och motivera andra i din omgivning. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Intervjuer och urval sker löpande.

Dela detta jobb

Mariestad Kommun
Arbetsledare till mark och anläggning, Mariestads kommun

Mariestads kommun