ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

ARBETSLEDARE UNDERHÅLL

Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

ARBETSLEDARE UNDERHÅLL

Är du en driven och ansvarsfull ledare som trivs med att arbeta med underhåll? Då kanske det är dig söker! Ljunghäll är ett av Europas ledande företag inom pressgjutning och det största pressgjuteriet i Sverige. Vi söker nu en arbetsledare till vår underhållsavdelning.

Om oss
Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer. 

Om tjänsten
Som arbetsledare på underhållsavdelningen har du det övergripande ansvaret för din del av underhållsavdelningen med att leda och fördela arbetet. Du har en ledande och coachande roll och ska säkerställa att avdelningen når uppsatta produktionsmål med fokus på säkerhet, kvalitet och leverans. Du är den som ansvarar för att avdelningen levererar i rätt tid och med rätt kvalitet. I rollen som arbetsledare ingår personalansvar för ca 20 medarbetare samt arbetsmiljöansvar enligt uppgiftsfördelning. Du leder såväl dagliga avstämningar som månadsvisa avdelningsmöten, och planerar för kort- och långsiktiga behov. Du är lönesättande, och administrerar månadsrapporter, budget, avvikelser, attesterar fakturor och rapporter mm. Viss reklamationshantering förekommer. Med din erfarenhet har du förmågan att identifiera effektiviserings- och förbättringsåtgärder, och tillsammans med kollegor och medarbetare arbeta vidare med dessa. Du rapporterar direkt till underhållschefen i produktionsledningsgruppen. Du kommer ha ett brett kontaktnät och ett nära samarbete med produktionen, teknik, inköp med flera. Viss kund- och leverantörs kontakt ingår också i rollen.

Vi söker dig som…
…med stort engagemang vill leda och förbättra din verksamhet genom att skapa delaktighet och motivation hos dina medarbetare och kollegor. Utbildning och erfarenhet inom el och mekanik är ett krav. Har du dessutom erfarenhet från ledande befattning inom tillverkande produktion (gärna metallindustri) är det meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Du tycker om att arbeta med människor och kan växla mellan ett operativt och strategiskt fokus för såväl din egen avdelning som för hela Ljunghäll. Du är ordningsam och strukturerad. Vi tror också att du är drivande, lösningsfokuserad och energisk samt van att påverka och ta ansvar. För att lyckas i den här rollen bör du därför vara en närvarande ledare och god kommunikatör, med förmågan att skapa förtroende och respekt hos dina medarbetare. Stor hänsyn kommer att tas till dina personliga egenskaper och erfarenheter.

Som person…
… är du självgående och driven med en god samarbetsförmåga och servicekänsla. Du har ett stort intresse för teknik och problemlösning - du har förmågan att identifiera möjliga lösningar och förbättringar i arbetet du utför. Det är viktigt att du har ett kvalitetstänk och är noggrann.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande 6 månaders visstidsanställning, tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Det är en heltidstjänst på dagtid. Placering är på Ljunghäll i Södra Vi.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ditt engagemang. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Låter detta som något för dig?
Skicka in din ansökan genom att maila CV och personligt brev till HR-specialist Therése Olsson, therese.olsson@ljunghall.com. Vi tar in kandidater på intervju och tillsätter löpande, skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast 31/1. Frågor om tjänsten kan ställas till Lars Forsberg, Tf Underhållschef, 0492-166 48.

Välkommen med din ansökan!                

Dela detta jobb

ARBETSLEDARE UNDERHÅLL

Metallfabriken Ljunghäll AB