ledningsjobb.se

Arcona Najad Yachts AB söker ny VD

Ort
Utgår

2021-04-30

Ansök nu

Arcona Najad Yachts AB söker ny VD

Har du öga för nya affärsmöjligheter, är kreativ och vill sätta kurs för ett av vårt mest attraktiva företag inom svensk båtbyggarkonst?

Vi söker en VD - är det du?

För att lyckas i rollen krävs det att du är lite av en entreprenör, dvs. en idérik, företagsam person som vill jobba i ett mindre företag och skapa nya affärsmöjligheter i kombination med ett gott affärsmannaskap på en internationell nivå.

Vi vill att ditt ledarskap präglas av en tydlighet samt en positiv, naturlig och prestigelös pondus. Du får lätt med dig din personal, har ett tydligt målfokus och ett delegerande synsätt där du skapar goda förutsättningar för medarbetare att lyckas i sitt dagliga arbete. 

Vi ser även att du:

  • Har kunskap och ett stort driv för att implementera CRM-driven säljstruktur, sköta hantering av återförsäljning och lojalitetsprogram. Kort och gott, du är personen som visar vägen för säljarna och fångar in nya kunder. 

  • Har erfarenhet från projektledning av event, marknadsproduktion och marknadsföring via moderna vägar.

  • Har en väl utvecklad förmåga att se helhet och förstå värdet av ett metodisk och systematiskt arbete; planerar i förväg, gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt.

  • Är en positiv budbärare för din omgivning och rör dig obehindrat på engelska bland kunder, leverantörer, styrelse och personal. 

Meriterande är om du brinner för segling och dess möjligheter till ett aktivt liv, har erfarenhet inom supply chain-utveckling och avtalshantering. 

Som VD har du totalansvar för verksamheten. Ditt uppdrag är att vidareutveckla Arcona Najad Yachts AB på ett klokt, balanserat och på engagerande sätt. Marknadstillväxt är ett givet fokus, utveckla företagets försäljning, både i Sverige och internationellt.  

Vad kan vi erbjuda dig?
Som VD på Arcona Najad Yachts AB kommer du få delta i en spännande fas i företagets utveckling med många likasinnade.

Låter detta intressant för dig?

I Marinkrafts rekryteringsprocesser blir du testad, både inom logik och personlighet. Testen ger en objektiv och forskningsbaserad grund som ökar träffsäkerheten i urvalsbesluten och tillför information om en persons färdigheter och egenskaper som annars är svåra att fånga.  

Sök tjänsten genom knappen nedan, snarast. Urval och intervjuer sker löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Denna rekrytering sköts av Marinkraft - Specialist på maritima proffs!

Arcona Najad Yachts AB tillverkar, marknadsför och säljer segelyachter i premiumsegmentet av ”performance cruisers” samt ”luxury cruisers” i Sverige samt internationellt. Produkterna är internationellt kända som högkvalitativa segelbåtar, effektivt tillverkade med svensk båtbyggarkonst. Vi arbetar med en slimmad intern organisation och arbetar nära våra externa partners för produktionen av våra båtar. Produktionen sker idag i två olika fabriker, i Uddevalla samt i Estland, samt designas, marknadsförs och säljs från huvudkontoret i Gustavsberg. Bolagets vision är att producera marknadens bästa segelyachter i sitt segment med den bästa kombinationen av prestanda och komfort.

Ansvarig rekryterare
Joakim Sköldhammar
joakim.skoldhammar@marinkraft.se

Dela detta jobb

Arcona Najad Yachts AB söker ny VD

Marinkraft Bemanning Sverige AB