ledningsjobb.se

logga

Avdelningschef för Samhällsbyggnad och infrastruktur

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-10-04

Ansök nu

Avdelningschef för Samhällsbyggnad och infrastruktur

Vår kund Tyresö kommun söker nu engagerad avdelningschef för samhällsmiljö- och infrastruktur för ett vikariat på 9-12 månader! Är du en trygg ledare som söker ditt nästa uppdrag? Har du tidigare erfarenhet inom samhällsbyggnad och infrastruktur? Då kan du vara den vi söker!

Samhällsmiljö- och infrastrukturavdelningen består av 8 st enheter och ansvarar för driften och utvecklingen av kommunens gator och vägar, grönområden, parker, VA-tjänster/ledningsnät, samt för en fungerande renhållning/avfallshantering. De ansvarar dessutom för delar av den interna servicen till kommunens invånare och verksamheter/förvaltningar på ett rättssäkert sätt.

Avdelningen förvaltar och sköter driften av kommunens fastigheter, bygglov och geodata ingår även som enheter i avdelningen. De är med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar för att den kommande driften ska kunna ske på ett ekonomiskt och arbetsmiljömässigt sätt över tid.

Arbetsuppgifter

Som Avdelningschef och tillsammans med ett par enhetschefer leder du staben på stadsbyggnadsförvaltningen. I kommunen finns 120 medarbetare som arbetar med samhällsbyggnad. I rollen kommer du ha personal- verksamhets- och budgetansvar. Ditt uppdrag är att utifrån ett helhetsperspektiv leda verksamheten och aktivt delta i hela organisationens utveckling. Som chef förväntas du ha ett tätt samarbete med andra samhällsaktörer inom området.

Vem är du?

  • Relevant akademisk examen,eller motsvarande erfarenhet.
  • Gedigen erfarenhet från ledarskap i chefsbefattningar inom offentlig sektor och som tidigare har arbetet med samhällsbyggnadsfrågor på en strategisk nivå.
  • Mångårig erfarenhet av personal-, budget-, resultat och ledningsansvar samt tidigare erfarenhet av att leda chefer.
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
  • Erfarenhet av att arbeta nära politiken i en politiskt styrd organisation.

Personliga egenskaper

  • Du är kommunikativ, konstruktiv och lösningsorienterad.
  • Du är trygg i ditt ledarskap och har lätt för att bygga förtroende.
  • Du är en ledare som har förmåga att få med dig hela teamet vid förändring.
  • Du har ett prestigelöst förhållningssätt och lägger stort värde i ett fungerande samarbete med hela organisationen.

Du erbjuds

Ett spännande konsultuppdrag med omfattning på 100 % med start omgående och löper på i 9-12 månader. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Avdelningschef för Samhällsbyggnad och infrastruktur

Jurek