ledningsjobb.se

Avdelningschef (Nässjö, Högsby, Mönsterås eller Kalmar)

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-01

Ansök nu

Avdelningschef (Nässjö, Högsby, Mönsterås eller Kalmar)

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vår organisation växer med en ny avdelning inom lednings- och stationsunderhåll som utgår från området Nässjö, Högsby, Mönsterås och Kalmar, men är verksam inom ett större område. Vill du vara med och utveckla Vattenfall Services affär och personal?

Din roll som avdelningschef

Vattenfall Services mål är att vara den ledande och säkraste aktören i branschen. I den här rollen kommer du att ha ett stort fokus på att fortsätta utveckla vår affär och personal. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för att fortsätta utveckla verksamheten till vår önskade position. Dina medarbetare har olika bakgrund och erfarenhet, du som chef behöver därför kunna möta dina medarbetare där de befinner sig på mer än ett sätt. Det här är ett fartfyllt och utmanande ledaruppdrag i en affärsmässig verksamhet. Rollen innebär ekonomiskt, strategiskt och operativt ansvar för hela avdelningens verksamhet. Då avdelningen är nyuppsatt handlar uppdraget initialt att skapa rutiner för avdelningens arbete och implementera dem tillsammans med befintliga processer för att skapa ett effektivt team.

Arbetet är omväxlande, du förväntas att ha nära kontakt med kunder och kollegor och du erbjuds goda möjligheter att bidra till vår fortsatta tillväxt och utveckling. Som avdelningschef arbetar du nära verksamheten och stöttar med målsättning och uppföljning. Du rapporterar till affärsområdeschefen och ingår i dennes ledningsgrupp. Inom affärsområdet arbetar vi med service och underhåll, projektarbete och felavhjälpning.

Dina kvalifikationer

I grunden har du en relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenheter. Du har erfarenhet av att jobba i ledande befattning med personalansvar. Du är van att jobba med kunder och trivs med att ha personalansvar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från elkraft eller entreprenadbranschen.

Du är en ledare som på ett öppet sätt kan skapa förtroende och vara lyhörd även på distans. Du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig tydligt i både tal och skrift. Du vet att mod att förändra och samarbete är avgörande för att tillsammans nå högt uppsatta mål. Du har ett starkt driv och får tillsammans med dina kollegor saker att hända. Arbetet kräver att du kan prioritera och hålla god ordning och reda. Du talar och skriver både svenska och engelska, har B-körkort och möjlighet att resa i tjänsten.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Magnus Strömblad, tfn 072-577 42 19. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Teri-Anne Brink, tfn 073-432 1061

Fackliga representanter för denna tjänst är Sven Johannesson Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort – Nässjö, Högsby, Mönsterås eller Kalmar

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 2021-03-01

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 100 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Avdelningschef (Nässjö, Högsby, Mönsterås eller Kalmar)

Vattenfall AB