ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Avdelningschef Online

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-24

Ansök nu

Avdelningschef Online

Vill du vara med i ett vinnande lag?
Vi söker nu avdelningschef och stf avdelningschef till vår Online avdelning. Vi fortsätter att stärka upp för framtiden och bygga vidare på Eskilstunas största onlinehandel inom livsmedel. Är du drivande gällande försäljning, gillar kundservice och har förmåga att både inspirera och utveckla dina medarbetare så kanske detta är ett jobb för dig! Omfattningen är heltid med tillträde i september.

Tjänsten som avdelningschef är operativ och innebär att du ska vara närvarande i driften samtidigt som du ansvarar för planering av verksamheten, administration, analys, kvalitet och bemanningsplanering. Du har personalansvar för ca.25 personer.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som ledare, antingen inom butik eller inom andra branscher såsom produktion och tillverkning. Du är positiv, serviceinriktad, ansvarsfull och noggrann och du har en god förmåga att inspirera och driva ditt team mot uppsatta mål. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat.

Ansökan består av ditt CV och personliga brev samt frågor från oss som du svarar på med hjälp av kameran i din mobil, surfplatta eller dator. Med videosvarens hjälp får du möjlighet att visa lite mer av vem du är redan vid din ansökan och framförallt får du chansen att vara mer än bara ett CV.

Intervjuer och anställningar sker löpande.

Dela detta jobb

Avdelningschef Online

Yobber AB