ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Avdelningschef Stationer & Teknik - Vattenfall Services, Västernorrland

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2022-01-07

Ansök nu

Avdelningschef Stationer & Teknik - Vattenfall Services, Västernorrland


Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats.
 Nu söker vi en avdelningschef till Sundsvall, Sollefteå eller Bispgården!I den här rollen kommer du att ansvara för en avdelning där vi idag är 23 medarbetare (elkrafttekniker, kontrollanläggningsingenjörer, projektstöd och projekt-/underhållsledare) med ambition att bli fler! Vi arbetar med mindre projekt samt service och underhåll av elkraftanläggningar. Våra kunder finns inom el- och energibranschen, infrastruktur och industri. I avdelningen har vi kompetens för spänningsintervall 10-400kV. Vi arbetar exempelvis med underhållsprovning, idrifttagning/konfigurering av elanläggningar, reläskydd, brytare, felsökning och felavhjälpning. Avdelningen är en del av affärsområde Service Södra Nord. Du kommer att rapportera till affärsområdeschefen och ingå i dennes ledningsgrupp. Det finns goda möjligheter att bidra till hela affärsområdets fortsatta tillväxt och utveckling. Som avdelningschef arbetar du med utveckling av avdelningens medarbetare och verksamhet i en affärsmässig miljö där säkerhet har högsta prioritet. Exempel på ansvar och arbetsuppgifter:
• Personal- och resursplanering, hålla dig och avdelningen uppdaterad om tjänster och säkra arbetssätt och arbeta för vidareutveckling och uppföljning av metoder och vår leverans

• Ekonomi; prognos, budget, resultat- och verksamhetsuppföljning samt analys av verksamheten

• Kundkontakter och utveckling av befintliga och nya affärer

• Vara delaktig i upphandlingar, anbuds- och avtalshantering.
Om dig
Vi söker dig som har arbetat ett flertal år inom elkraftsbranschen där du haft ledande roller. Erfarenhet av att arbeta som chef med personalansvar är meriterande.
 Du har elkraftteknisk utbildning, eller motsvarande kompetens/arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kund- och leverantörsrelationer, ekonomisk uppföljning och avtalshantering. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där du är en engagerad ledare som har förmågan att ena och motivera dina medarbetare. Som ledare är du lyhörd, tydlig och engagerad. Du ser till gruppens bästa samtidigt som du har en affärsmässig drivkraft. Du är en initiativtagande och kommunikativ person som har en stark egen drivkraft till att stödja utvecklingen av verksamheten, människorna inom den och våra affärer. Du har god IT-vana, B-körkort och möjlighet att resa i tjänsten. Du talar och skriver både svenska och engelska. PlaceringsortSundsvall, Sollefteå eller Bispgården. Avdelningens medarbetare utgår från flera orter i området. 

Ansökan

Ansök via vår annons på Vattenfalls karriärsidor senast den 24 november, 2021. Har du någon fråga om din ansökan eller ansökningsportalen, kontakta rekryterare Ingela Skoog, 0730-243 164. 

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta affärsområdeschef Cecilia Geijer, 070-233 14 66.

Fackliga representanter är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist Ledarna. Alla nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.
 Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. 

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 24 november, 2021!
 Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer på https://www.vattenfall.se/services/ LinkedIn – Vattenfall Services Nordic ABInstagram – vattenfallservices Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Location: Sundsvall #LI-IS1

Dela detta jobb

Avdelningschef Stationer & Teknik - Vattenfall Services, Västernorrland

Vattenfall AB