ledningsjobb.se

Avdelningschef Stationsentreprenader - Vattenfall Services, Luleå, Umeå eller Sundsvall

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2021-08-11

Ansök nu

Avdelningschef Stationsentreprenader - Vattenfall Services, Luleå, Umeå eller Sundsvall

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vattenfall Services enhet Construction och Affärsområde Stationer genomför projekt och levererar helhetslösningar för ställverk och kraftstationer 12-400 kV. Våra kunder är framförallt elnätsägare och vattenkraftsproducenter. Nu söker vi en engagerad avdelningschef till vår växande projektverksamhet i norra Sverige. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för utvecklingen av vår verksamhet i framförallt norra delen av Sverige. Vi arbetar i projektform och bygger samt driftsätter investerings- och ombyggnadsprojekt i våra kunders anläggningar inom elkraft och vattenkraft för en stabil och hållbar elförsörjning. Du kommer att leda en avdelning med cirka 25 medarbetare (tekniker och projektledare) som utgår från ett flertal orter i norra Sverige. Som chef har du ansvar för personal, arbetsmiljö, resultat och ekonomi. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för vårt affärsområde och på så vis också bidra till fortsatt utveckling av hela affärsområdets operativa och strategiska arbete. Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats. 

Om dig
Du har utbildning inom exempelvis infrastruktur, teknik eller elkraft och erfarenhet av entreprenad- och/eller energibranschen. Det är ett krav att du arbetat ett flertal år i roller som ställt krav på ledarskap (med personalansvar) och förmåga att nå uppsatta mål.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med elkraftanläggningar, anbudsarbete och projektekonomisk uppföljning. Du har en stark säkerhetsmedvetenhet och ett nätverk i din bransch, du är van att ha nära samarbeten med dina kunder och andra entreprenörer. Vi söker dig som har ett stort intresse av att tillsammans med oss fortsätta utveckla vår verksamhet och som bidrar med engagemang, öppenhet och mod. Det här arbetet kommer att kräva att du kan leda på distans och ändå vara närvarande via exempelvis telefon och video. Resor i tjänsten är vanligt förekommande. Känns detta som ett jobb för dig? Kom och jobba tillsammans med oss! 

Placeringsort
Tjänsten är placerad i Luleå, Umeå eller Sundsvall. Ange önskad ort i din ansökan.

Ansökan
Ansök via vår annons på Vattenfalls karriärsidor senast den 29 augusti, 2021. Löpande urval tillämpas, ansök så snart du kan. Har du frågor om din ansökan eller ansökningsportalen, kontakta rekryterare Ingela Skoog, 0730-243 164. För information om tjänsten kontakta gärna affärsområdeschef Jörgen Karlsson, 072-238 87 97.

Fackliga representanter
Gunilla Eriksson Unionen, Massimo Bresnik SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors, Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet.

Läs mer https://www.vattenfall.se/services/ 

Linkedin Vattenfall Services Nordic AB

Instagram vattenfallservices 

Location: Luleå #LI-IS1

Dela detta jobb

Avdelningschef Stationsentreprenader - Vattenfall Services, Luleå, Umeå eller Sundsvall

Vattenfall AB