ledningsjobb.se

logga

Avdelningschef till MediaMarkt i Jönköping

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-01

Ansök nu

Avdelningschef till MediaMarkt i Jönköping

Det viktigaste för att lyckas med tjänsten är att ta hand om våra kunder i världsklass. Målet är att alla kunder ska få en upplevelse och vara nöjda med den helhetslösningen vi alltid erbjuder.

 

 

Om tjänsten

 

Med över 900 varuhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har företaget idag 28 varuhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. MediaMarkt fortsätter nu sin resa med modernisering av befintliga varuhus samt nya varuhus.

Nu söker vi dig som är en naturlig ledare och som vill arbeta nära verksamheten. Tjänsten är som avdelningschef.

 

Arbetsbeskrivning

 

I rollen som Avdelningschef på MediaMarkt Jönköping är du huvudansvarig för din avdelning och den övergripande försäljningen av produkter och tjänster. Vi ställer höga krav på dig och förväntar oss att du alltid agerar som en förebild både vad gäller attityd och engagemang.

Du driver din avdelning tillsammans med dina säljare med fokus på försäljning, effektivitet och lönsamhet i linje med företagets värderingar och prioriteringar.

Vi förväntar oss att du är affärsmässig och tänker i principen intäkter-kostnader=vinst. Du ska alltid sträva efter att minimera kostnaderna och öka intäkterna, därför tar du beslut utifrån denna princip och du leder ditt team med fokus på lönsamhet.

Du ska spendera en stor del av din tid där allt händer nämligen på ”golvet”. Inte bara för att det är roligare, men också för att stötta och utveckla dina kollegor. Du skall lyssna på ditt team samt hjälpa dem att utveckla sina färdigheter. Den tid du inte är i butiken går åt att planera för kampanjer och aktiviteter, analysera försäljningsstrategier, utbilda och utveckla din personal samt organisera dig själv och ditt team.

Du ska ha en plan för varje enskild individ på din avdelning och tillsammans med din varuhuschef och ledningsgruppen utveckla nya ledare för varuhuset och organisationen.
Du ska leda, inspirera och motivera ditt team med fokus på försäljning av produkter och tjänster.

Din huvudsakliga uppgift utöver ovanstående är att du och ditt team alltid sätter kunden i första hand.

Tillsammans med Varuhuschef, Administrativ chef och övriga Avdelningschefer utgör du varuhusets ledningsgrupp och rapporterar till Varuhuschefen.
Tjänsten är på heltid och en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning).

 

Vi söker dig som

 

För att lyckas i rollen behöver du vara ett aktivt och synligt bollplank för din personal för att kunna coacha och utveckla dem i deras roll. Vi tror att du antingen har erfarenhet från en ledande befattning inom detaljhandeln alternativt att du tidigare har arbetat inom detaljhandeln men för närvarande arbetar i ledande befattning i en annan bransch.

Ledarskapet är en mycket viktigt del som vi lägger stor vikt vid, samtidigt som vi gärna ser att du även har en djup kunskap gällande det produktområde du kommer att arbeta inom.
Din ledarstil är teamorienterad, rak och öppen och du uppfattas som en naturlig och ödmjuk ledare. Du har ett gediget intresse för hemelektronik, en förmåga att delegera och en vilja att få människor omkring dig att växa och är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du är en högpresterare som drivs av utmaningar och av att uppnå mål.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
Som Avdelningschef hos oss får du en spännande och utvecklande roll med stort eget ansvar. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst

Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.

I denna rekrytering samarbetar vi med Montico. För frågor vänligen kontakta rekryteringsansvarig Jeanette Hjalmarsson, julia.eriksson@montico.se.

 

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Avdelningschef till MediaMarkt i Jönköping

Montico AB