ledningsjobb.se

Avdelningschef till Projekt Ledningar Syd, Vattenfall Services – Kalmar, Växjö, Hässleholm

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Avdelningschef till Projekt Ledningar Syd, Vattenfall Services – Kalmar, Växjö, Hässleholm

Vattenfall Services företagskultur

präglas av säkerhets- och entreprenörsanda, där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara med och utveckla Vattenfall Services affär och personal?
Vår organisation växer och vi söker nu en chef till vår avdelning Projekt Ledningar Syd.

 
Din roll som avdelningschef
Inom affärsområdet arbetar vi med byggnation av eldistributionsnät. Vattenfall Services mål är att vara den ledande och säkraste aktören i branschen. I rollen kommer du att ha ett stort fokus på att fortsätta utveckla vår affär och personal. Du och dina medarbetare ansvarar för att utveckla oss fram till önskad position.

Du kommer att leda medarbetare på flera orter. Här finns en utmaning i att vara en närvarande chef som leder på distans. Dina medarbetare har olika bakgrund och erfarenheter, så du behöver kunna möta dina medarbetare där de befinner sig på mer än ett sätt.
 
Detta är ett fartfyllt och utmanande uppdrag i en affärsmässig verksamhet. Rollen innebär ekonomiskt, strategiskt och operativt ansvar för hela avdelningens verksamhet.

Arbetet är omväxlande. Du förväntas att ha nära kontakt med kunder och kollegor, och du bidrar till vår fortsatta tillväxt och utveckling. Du rapporterar till affärsområdeschefen och ingår i dennes ledningsgrupp.
 
Dina kvalifikationer
Du är en ledare som kan skapa förtroende och vara lyhörd. Ditt arbetssätt kännetecknas av att du finns nära verksamheten, du stöttar, sätter upp mål och följer upp. Vi ser gärna att du har erfarenhet från entreprenad- eller energibranschen. Det är meriterande om du har eller har haft uppdrag som ledare. Du har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att lyckas tror vi att du har ett brett nätverk, du är van att jobba med kunder och trivs med att ha personalansvar.

Du är trygg i dig själv och ditt ledarskap. Du är tydlig och vet att mod att förändra och förmågan att kunna samarbeta är avgörande för att nå högt uppsatta mål. Du har ett starkt driv och får tillsammans med dina kollegor saker att hända.

Arbetet kräver att du kan prioritera och hålla god ordning och reda. Du talar och skriver både svenska och engelska, har B-körkort och möjlighet att resa i tjänsten.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Conny Levin, tfn 070-6099163. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Eva Gullberg, tfn 072-2025013. Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin – Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) – SEKO, Torbjörn Blom – Akademikerna och Anders Landqvist – Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort är flexibel inom berörd geografi, och kan t.ex. vara Växjö, Kalmar eller Hässleholm.
  
Vattenfall är en del av Sveriges samhällsviktiga infrastruktur, därför är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning att genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 24 november 2019 via denna sida.

I ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår bostadsort, utbildning och relevanta erfarenheter. Ange önskad placeringsort i din ansökan. Inga ansökningar tas emot via mail.

Om något teknisk problem uppstår när du ska skicka in din ansökan, använd Google Chrome istället för Internet Explorer som webbläsare.

Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering
https://corporate.vattenfall.se/jobba-hos-oss/vattenfall-som-arbetsgivare/mangfald/
https://www.youtube.com/watch?v=XiMg6O19Ynw
 
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se
 
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
 
Följ oss gärna på:
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Avdelningschef till Projekt Ledningar Syd, Vattenfall Services – Kalmar, Växjö, Hässleholm

Vattenfall AB