ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Avdelningschef - Vattenfall Eldistribution

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-13

Ansök nu

Avdelningschef - Vattenfall Eldistribution

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

Vill du vara med och utforma morgondagens moderna digitala elnät, som möjliggör resan mot ett fossilfritt liv? Vi söker nu en chef till en ny Teknikavdelning inom Vattenfall Eldistribution!
 
Avdelningens uppdrag är att ansvara för den tekniska utformningen och utvecklingen av elnätets anläggningar, där den tekniska utformningen styrs genom instruktioner & riktlinjer. Eldistribution står inför stora investeringsökningar de kommande åren och det är viktigt att utveckla våra nya anläggningar sa att de kan uppföras resurs- & kostnadseffektivt samtidigt som dom är klimatmässigt hållbara och robusta. Så du som vill vara med och utveckla morgondagens anläggningar så är det här jobbet för dig!

Du kommer att:

Leda ett fantastiskt gäng medarbetare med hög teknisk kompetens, som både granskar och säkerställer teknisk utformning i beslutade projekt såväl som driver utvecklingsprojekt av framtidens anläggningar. Avdelningen hanterar även avvikelsebeslut från riktlinjer och är expertstöd i tekniska frågor och upphandlingar. Som avdelningschef kommer du även att sitta med i ledningsgruppen för enheten.
 
Vi söker dig som
• Har teknisk utbildning på högskolenivå

• Har dokumenterad ledarerfarenhet

• Hanterar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift.

• Har B-körkort då resor förekommer
 
Det är meriterande om du
• Har arbetat inom anläggningstung verksamhet

• Arbetat med teknikutveckling

• Har branschvana inom elkraft

 
Vi ser att du är initiativtagande då teamet själva kommer identifiera och initiera och teknisk utveckling. Du är prestationsorienterad och kan svara för upp teamets uppsatta mål, och kan även samarbeta med flera olika parter då teamet arbetar brett både inom och utanför företaget. Då avdelningen är ny, krävs det också at du har ett starkt ledarskap där du ibland kommer behöva ta utmanande beslut samtidigt som du får alla med dig. Det gör också att vi gärna ser att du är kreativ och uppmuntrar nytänkande och vågar ifrågasätta gamla rutiner.
 
Vi erbjuder dig
Som chef kommer du att ha en central roll i vår vision att möjliggöra ett klimatsmart liv inom en generation. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en företagskultur där vi strävar efter att vara öppna, aktiva och positiva med arbetsuppgifter som utvecklar och utmanar dig. Våra medarbetares och samarbetspartners hälsa och välbefinnande är viktig för oss. En god arbetsmiljö är grundläggande i allt vi gör och säkerheten står alltid i centrum. För oss är det viktigt att dina personliga värderingar stämmer överens med vår kultur som präglas av att göra varandra bättre, ligga steget före samt att hålla vad vi lovar.

Övrig information
Rekryterande chef: Jonas Andersson 0722-234 623

Rekryterare: Anders Nielsen 0700-786 840
 
Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Ann Petersson, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Befattning: Avdelningschef

Placeringsort: Solna, Luleå, Umeå eller Trollhättan
 
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 10 januari!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
 
Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 900 000 privat- och företagskunder. Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se

Dela detta jobb

Avdelningschef - Vattenfall Eldistribution

Vattenfall AB