ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Avdelningschef Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-10

Ansök nu

Avdelningschef Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Vår avdelning,

Ledningar Halland arbetar huvudsakligen med nätanslutningar, lokalnätsinvesteringar, felavhjälpning och underhåll. Vi arbetar i nära samarbete med övriga verksamheter i geografin, därför kan även andra uppdrag vara en del av vardagen. Avdelningens arbetsområde är i huvudsak norra Halland samt Göteborgs norra och södra skärgård. Vi arbetar i en snabb och föränderlig del av verksamheten och där vi samverkar med flera olika parter så som Elinstallationsfirmor, Nätbolag, Nätbolagets slutkunder och Industrier.
 
Vill du vara med och utveckla Vattenfall Services affär och personal inom en spännande, snabbt expanderande och ständigt föränderlig del av vår verksamhet? Sök tjänsten som Avdelningschef.
 
Din roll
 
I rollen som avdelningschef kommer du att ha ett stort fokus på att fortsätta utveckla vår affär och personal.
 Rollen innebär bl.a.: 
• Ekonomiskt, strategiskt och operativt ansvar för hela avdelningens verksamhet med säkerhet som högsta prioritet

• Arbetsmiljöansvar, ansvar för tillämpning av policys, miljö- och kvalitetssystem

• Leda och utveckla ditt team, både på individ- och gruppnivå

• Planera, prioritera och följa upp verksamheten

• Personalansvar inkl. medarbetar- och lönesamtal
 
Som avdelningschef arbetar du nära verksamheten och du förväntas att ha nära kontakt med kunder och kollegor. Du rapporterar till affärsområdeschefen och ingår i ledningsgruppen. Det här är ett fartfyllt och utmanande ledaruppdrag i en affärsmässig verksamhet och där du erbjuds goda möjligheter att bidra till vår fortsatta tillväxt och utveckling.
 
Din profil
 
Vi söker dig som har:
 
• Relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenheter

• Dokumenterad erfarenhet av att jobba i ledande befattning med personalansvar

• Erfarenhet ifrån entreprenadbranschen

• Erfarenhet av elkraft är meriterande men inget krav

• B-körkort är ett krav

• Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska
 
Du är en ledare som på ett öppet sätt kan skapa förtroende och vara lyhörd även på distans. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och du vet att mod och samarbete är avgörande faktorer för att tillsammans nå högt uppsatta mål. Vidare har du ett starkt driv och får tillsammans med dina kollegor saker att hända.
 
Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Martin Sandin tfn 0767-843146. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Lina Friberg lina.friberg@vattenfall.com
 
Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning genomförs innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 5/12 2021
 
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer på https://www.vattenfall.se/services/
 
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

 

 

Dela detta jobb

Avdelningschef Vattenfall Services

Vattenfall AB