ledningsjobb.se

Avdelningschef – Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2021-01-24

Ansök nu

Avdelningschef – Vattenfall Services

Vattenfall Services är Sveriges ledande företag inom underhålls-, entreprenad- och konsulttjänster för energi- och elanläggningar. Vår företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp.

 

Nu söker vi en engagerad avdelningschef till vår växande projektverksamhet i mellersta Norrland och norra Mellansverige. Kom och jobba med oss, tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! I den här rollen kommer du att ha stort fokus på att fortsätta utveckla vår affär och personal.

Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för utvecklingen av vår projektverksamhet i framförallt Västernorrlands, Gävleborgs och Jämtlands län där vi bygger och ansluter nya elnät (lokalnät) för eldistribution.

Du kommer att leda en avdelning med cirka 15 medarbetare (montörer, projektledare och beredare) på ett flertal orter och ha ekonomiskt, strategiskt och operativt ansvar för hela avdelningens verksamhet och resultat. Läs mer om Vattenfall Services via denna länk (öppnas i nytt fönster).

 

Om dig

Du har utbildning inom infrastruktur (exempelvis elkraft eller bygg och anläggning) och erfarenhet av entreprenad- och/eller energibranschen. Det är ett krav att du arbetat ett flertal år i roller som ställt krav på ledarskap och förmåga att nå uppsatta mål. Du har ett brett nätverk i din bransch och är van att ha nära samarbeten med kunder och entreprenörer.

Du har ett stort intresse för att tillsammans med oss fortsätta utveckla vår verksamhet och du bidrar med engagemang, öppenhet och mod. Du kan leda på distans och ändå vara närvarande via exempelvis telefon och video. Du talar och skriver svenska och engelska och ser positivt på att resor är en del av arbetet, B-körkort är ett krav.

 

Placeringsort och ansökan

Tjänsten är placerad i SundsvallBollnäs eller Uppsala alternativt intilliggande ort där Vattenfall Services finns etablerade.

Ansök senast den 24 januari, 2021 via vår annons på vattenfall.se/jobb. Har du frågor om din ansökan eller ansökningsportalen, kontakta rekryterare Ingela Skoog, 0730-243 164.

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta affärsområdeschef Conny Levin, 070-609 91 63. Fackliga representanter är Gunilla Eriksson Unionen, Jonas Blomgren SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Alla nås via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! Vi ser fram emot din ansökan!

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 100 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation, underhåll och konsulttjänster, läs mer på https://www.vattenfall.se/services/

 

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och därför kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Linkedin Vattenfall Services Nordic AB

Instagram vattenfallservices

Dela detta jobb

Avdelningschef – Vattenfall Services

Vattenfall AB