ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Avdelningschef - Vattenfall Services, Norrköping

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-04

Ansök nu

Avdelningschef - Vattenfall Services, Norrköping

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi och elkraftsområdet samtidigt som du är med och utvecklar våra affärer och personal? Vår organisation växer och vi söker nu en till Avdelningschef till Ledningar Öst. Din roll som Avdelningschef
Vattenfall Services mål är att vara den ledande och säkraste aktören i branschen. I den här rollen kommer du att ha ett stort fokus på att fortsätta utveckla våra affärer och vår personal.

 Avdelningen består av 21 medarbetare och de jobbar främst med nätanslutningar, felavhjälpning och projekt inom ledningar 0,4-20kV. Gruppen består av tekniker, beredare, projektledare och projektstöd. Du kommer att rapportera till affärsområdeschefen och ingå i ledningsgruppen som idag består av bland annat 8 stycken avdelningschefer. Det är ett fartfyllt och utmanade ledaruppdrag i en affärsmässig verksamhet där du även erbjuds goda möjligheter att bidra till vår fortsatta tillväxt och utveckling. Arbetet är omväxlande och du förväntas att ha nära kontakt med kunder, kollegor och medarbetare. Exempel på ansvar och arbetsuppgifter:

  • Personal- och resursplanering, hålla dig och avdelningen uppdaterad om tjänster och säkra arbetssätt och arbeta för vidareutveckling och uppföljning av metoder och vår leverans
  • Ekonomi; prognos, budget, resultat- och verksamhetsuppföljning samt analys av verksamheten
  • Kundkontakter och utveckling av befintliga och nya affärer
  • Vara delaktig i upphandlingar, anbuds- och avtalshantering.
  • Aktivt delta i ledningsgruppen och utveckla affärsområdet Öst

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från chefs- eller ledarbefattningar, företrädelsevis inom elkraftsområdet. Har du annan erfarenhet från entreprenad eller energibranschen ses det som meriterande. I grunden har du en eftergymnasial utbildning eller förvärvat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift, har B-körkort och möjlighet att resa i tjänsten.
 
För att lyckas i rollen är det viktigt att du som person är trygg i dig själv, i ditt ledarskap och att du trivs med att ha personalansvar. På ett öppet och engagerande sätt skapar du förtroende hos dina medarbetare och ditt ledarskap kännetecknas av att du finns nära verksamheten, stöttar, sätter mål och följer upp. Du har en förmåga att bygga effektiva team genom att främja dialog samt samarbete i gruppen och fastställa gemensamma mål. Trots att vägen framåt inte alltid är given kan du skapa tydlighet i gruppens mål samt skapa strategier och förutsättningar för att ni tillsammans ska nå dem. Då våra kunder är en viktigt del av verksamheten ser vi att du har ett tydligt kundfokus och en förmåga att skapa och bibehålla goda kundrelationer. 

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Lars Malmqvist, 070-221 55 41. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Malin Malmsten, 073-597 73 71.
 Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00. 


Så här ansöker du

Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår bostadsort, utbildning och relevanta erfarenheter. Inga ansökningar tas emot via mail. 
Placeringsort: Norrköping Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest. Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 2 januari 2022! 


Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer på https://www.vattenfall.se/services/
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB

Instagram: vattenfallservices

Location: Norrköping

 

Dela detta jobb

Avdelningschef - Vattenfall Services, Norrköping

Vattenfall AB