ledningsjobb.se

logga

Biträdande Djursjukhuschef till AniCura

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Biträdande Djursjukhuschef till AniCura

Vill du jobba i en nyckelroll där beståndsdelarna människor, djur, omvårdnad och klinisk kompetens ger en spännande och utvecklingsorienterad möjlighet för dig som ledare? Vill du vara med och bygga en framgångsrik företagskultur i en spännande bransch? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som Biträdande Djursjukhuschef!

Om rollen
Som vår nya biträdande djursjukhuschef kommer du medverka till att bygga en framåtriktad och professionell miljö för medarbetare, patienter och djurägare.

Du kommer att ingå i ledningsteamet där ni arbetar med såväl strategiska som operativa frågor inom djursjukhuset. Du kommer att ha en chefsroll med stort fokus på den dagliga verksamheten såsom bemanning, planering, uppföljning och kundkontakt. I rollen har du, tillsammans med djursjukhuschefen, det övergripande ansvaret för en verksamhet med ca 35 medarbetare. Av dessa kommer djursjukskötare, djurvårdare och viss administrativ personal att rapportera direkt till dig. Du kommer att ha en väldigt synlig och aktiv roll inom djursjukhusets samtliga områden.

Vem är du?
Du har flera års erfarenhet av att ha arbetat i chefsrollen, gärna i olika slags branscher. Du trivs i en miljö med stor variation i arbetsuppgifterna och med en hög förändringstakt. Kännetecknande för dig är din sociala förmåga och att kunna möta olika personligheter. Du upplevs som modig och med hög kapacitet – du är analytiskt och du får saker gjort.

Som ledare är du orienterad mot gruppen och skapar delaktighet genom kommunikation och tillgänglighet. I dina tidigare ledarroller har du framgångsrikt nått resultat genom förtroendet du skapat i dina team. Du vågar tänka nytt samt pröva dina och andras idéer. För att trivas i rollen behöver du kunna växla mellan detaljerna och helheten och du intresserar dig för både och.

Din bakgrund
• Akademisk examen inom relevant område
• Minst fem års erfarenhet av ledarroll och i ledningsteam
• Erfarenhet inom ekonomi, budget och HR relaterade processer
• Vana att arbeta i personal- och bemanningsintensiv verksamhet
• Meriterande är erfarenhet av förändringsorienterat arbete och process kring ständiga förbättringar

Vi erbjuder
Hos oss får du det bästa av två världar! Vårt djursjukhus representerar den mellanstora kliniken med mycket entreprenörsanda, samtidigt som vi tillhör en stark koncern med etablering i 13 europeiska länder. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och bli långsiktiga! Vi tror därför på en öppen kultur med fokus på trivsel och rak kommunikation, där du får stor frihet under ansvar. Då detta är en ny roll i organisationen kommer det finnas goda utvecklingsmöjligheter.

Om AniCura
Vår vision är att skapa framtidens djursjukvård! Med ambition att göra det vill vi samtidigt vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling. Vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet samt den bästa kundservicen.

Vi är en värderingsstyrd organisation. Våra värderingar vägleder oss i allt vi gör, från medicinsk vård till kundrelationer och ledarskap. Vi investerar tid och resurser i våra värderingar för att säkerställa att de genomsyrar hela verksamheten.

Vi stöttar våra medarbetare i kunskapsdelning mellan länder och djursjukhus, och uppmuntrar individer att utvecklas.
Bohusläns Djursjukhus bedriver djursjukvård inom medicin, ortopedi och kirurgi. Vi arbetar med såväl planerad som akut vård för hundar och katter. Våra kompetenta medarbetare ger vård och omvårdnad till fyrbenta patienter och strävar ständigt att möta djurägare med professionalitet och största kundfokus.

För mer information om AniCura, se www.anicura.se.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tjänsten är ny på djursjukhuset vilket ger möjlighet till omgående start.
Placeringsort: Uddevalla.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Kalered Martinsson på 070-736 93 59, eller johanna.kalered@jurek.se.
Vi ser fram emot din ansökan och intervjuar löpande under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Dela detta jobb

logga
Biträdande Djursjukhuschef till AniCura

Jurek