ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Brännagården Verksamhetschef

Företag Jefferson Wells
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-20

Ansök nu

Brännagården Verksamhetschef

Vi söker dig som vill leda en omsorgsverksamhet för äldre i en öppen och hemtrevlig landsbygdsmiljö. Brännagården är beläget i Högarna, några mil från Östersund, bildades 1998 och drivs som en ekonomisk förening, där överskottet alltid återinvesteras i verksamheten. Brännagården har en aktiv styrelse, verksamheten är stabil och har sedan många år tillbaka en positiv utveckling.

Brännagården, som är ett omsorgskooperativ, är hyresvärd till de fast boende och tillhandahåller den hemtjänst som är upphandlad av Vård och Omsorgsförvaltning inom Östersunds kommun. Boendet innehåller sex fasta boendeplatser och åtta korttidsplatser. Alla boende på Brännagården, äter samtliga sina måltider i eller från det gemensamma köket där kökspersonal lagar maten från grunden och serverar frukost, lunch, fika och middag. Förutom personlig omsorg tillhandahålls även tvätt, städning, aktiviteter och vård i samråd med läkare och distriktssköterskor. Personalgruppen består av verksamhetschef, sjuksköterska och undersköterskor/vårdbiträden, köksansvarig, vaktmästare samt timvikarier.

Arbetsbeskrivning
I din roll som verksamhetschef är du direkt underställd kooperativets styrelseordförande och har personal-, verksamhets-, budget/resultat-, och arbetsmiljöansvar. Arbetsgruppen består av ca 20 personer som jobbar enligt schema - dag, kväll och natt. Din arbetstid är i huvudsak dagtid. Du ansvarar för verksamheten och sköter schemaläggning, medarbetar- och lönesamtal, rekrytering och övriga frågor kring personalen. Verksamhetsansvaret innebär att operativt leda verksamheten och att strategiskt vara delaktig i ex utveckling av verksamheten, teknisk vårdutveckling och att verka för att vara en attraktiv arbetsplats och bra arbetsgivare. Du håller i möten inom verksamheten och har kontakt med uppdragsgivaren samt berörda myndigheter. Du deltar i styrelsemötena under året och ansvarar för ekonomisk uppföljning och avrapportering vid dessa tillfällen. Du sköter dialogen med läkare, medicinsk ansvarig sjuksköterska med flera kring mer sjukvårdsinriktade insatser.

Verksamhetens drivs utifrån ledorden: Lokalt engagemang, familjär stämning, miljöhänsyn, ny teknik och god omvårdnad.

Vem är du?
Vi söker i första hand dig som är utbildad sjuksköterska/distriktssköterska, i andra hand dig som har någon annan form av akademisk utbildning inom hälsa, vård och omsorg. Du har några års yrkeserfarenhet i personalledande roll. Du är van att arbeta med "ständiga förbättringar", verksamhetsutveckling och har god vana av dokumentation. Som person är du samarbetsinriktad, beslutsför, en trygg och utvecklingsinriktad ledare.

Ansökan och kontakt
Du söker via experis.se där du laddar upp CV och personligt brev, i pdf-format. Om du har frågor är du välkommen att kontakta AnnaKarin Bergqvist på 070 - 377 20 63 eller via mail: annakarin.bergqvist@jeffersonwells.se. Specifika frågor om verksamheten kan besvaras av omsorgskooperativets styrelseordförande Karin Örnfjäll, 070 - 332 33 94 eller via mail karin@bildsprak.se.

Sök gärna redan idag då vi kan komma att intervjua före ansökningstidens slut.

Sista ansökningsdag är: 22 november - 22

Vi välkomnar din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Brännagården Verksamhetschef

Jefferson Wells