ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Butikschef till BRL i Borlänge

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-26

Ansök nu

Butikschef till BRL i Borlänge

Tjänstebeskrivning & erbjudande
BRL letar nu efter nästa stjärna! Här trivs du som är driven, engagerad och som trivs med att bära lagkaptensbindeln för ditt team. Vill du också komma till en arbetsplats med familjär och vinnande atmosfär, då kan tjänsten som butikschef vara rätt tjänst för dig!

TJÄNSTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE
Tjänsten som butikschef hos BRL (en del av Winn Scandinavia) passar dig som vill komma till ett arbete där du får leda ditt lag mot nya rekord och vinster. Du får komma till en tjänst där du med ditt engagemang och coachande sätt får möjlighet att leda BRL’s fortsatta resa i Borlänge. Här får du möjlighet att utveckla personal, butik och kunder. Här får du också komma till ett företag där du får påverka processer och arbetet framåt.

Som butikschef är du övergripande ansvarig för butikens utveckling och lönsamhet. Du ansvarar för att butiken är välfylld och att du och ditt team har bästa möjliga förutsättningar att demonstrera produkter och visa upp de olika lösningar som vi erbjuder för att kunna tillgodose kundernas behov. Du leder, planerar och motiverar personalen i det dagliga arbetet både vad gäller försäljning och bästa möjliga kundupplevelser. I anslutning till butiken finns en monteringshall för att ni ska kunna hjälpa kunderna med valda lösningar på ett smidigt sätt. Här kommer du till ett erfaret och sammansvetsat team som består av både butikssäljare och montörer.

PERSONPROFIL
Vi söker dig med erfarenhet av ledarskap och butik. Du har ett genuint intresse för ljud, bild och teknik. Du är kommunikativ, förtroendeingivande och engagerad. BRL är ett säljbolag med kvalitativa produkter. För att lyckas är det viktigt att du gillar att samarbeta, ta ansvar och arbeta resultatinriktat. Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och bemöter andra professionellt och med glädje. Vi tror att du som söker denna tjänst är handlingskraftig och trivs med frihet under ansvar. Du är en entreprenör med egen drivkraft, initiativförmåga och trivs med att ligga nära affären. Som person är du strukturerad, framåt samt prestigelös med en stor portion inre driv.

Det som kommer att vara avgörande om du är rätt person är din vilja, inställning och ditt engagemang. Din personlighet bidrar till att du har lätt för att skapa relationer och din nyfikenhet gör så att du trivs i en föränderlig miljö och du lär dig snabbt nya uppgifter.

ÖVRIGT
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Måndag – fredag: 9:45-18:15, varannan lördag
Plats: Borlänge

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Alfred Domberg på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

OM WINN SCANDINAVIA:
BRL är en del av Winn Scandinavia som är Skandinaviens ledande detaljhandelskedja inom ljudutrustning för bil och hem. Bolaget bedriver försäljning i nio fysiska butiker under varumärket BRL, e-handel i Sverige, Norge, Finland och utveckling av egna varumärken med försäljning till återförsäljare i Skandinavien samt global export till 45 olika länder i världen.

Bolagets egna varumärken är idag marknadsledande inom billjud i Skandinavien och har ett globalt avtryck som uppskattas av ljudentusiaster i stora delar av världen. Bolagets ledande varumärken inom billjud är GAS Audio Power, Bass Habit och varumärket för tillbehör, Auto-Connect. Egna varumärken för hemmaljud med skandinaviskt och globalt avtryck är Dynavoice, System One och varumärket för tillbehör, Proson. Övriga egna varumärken är LED-belysningsvarumärket, Nizled, dekorbelysningsvarumärket Lightz och bil- och hemmaljudsvarumärket DLS.

Winn Scandinavias kultur och värderingar är det som leder dem, deras attityd och beteende – varje dag. Winn Scandinavia drivs av värdegrunden ”Tillsammans, med glädje och kvalitet”. Det är värdeorden som Winn Scandinavia lever efter varje dag och som genomsyrar allt de gör. Winn Scandinavias värderingar bygger på äkta solidaritet och styrkan i att nå mål tillsammans. De stöder varandra för att uppnå framgång. Denna framgångssaga får du vara en del av.

Besök gärna hemsidan för att läsa mer: http://www.winnscandinavia.com/

Sökord: butikschef, butikssäljare, butik, ljud, försäljning, ledare, chef

 

 

Dela detta jobb

logo
Butikschef till BRL i Borlänge

PerformIQ