ledningsjobb.se

Logga

Butikschef till Kristinehamn

Företag Systembolaget
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Butikschef till Kristinehamn

Vi söker dig som drivs av ledarskap och motiveras av att coacha, leda och utveckla dina medarbetare mot uppsatta mål. Din prioriterade arbetsuppgift kommer att vara att leverera ett kundmöte som imponerar och suverän service till alla i Sverige, via dina medarbetares prestationer – Alltid, varje dag! I ditt uppdrag ingår att ta ansvar för kundens upplevelse av hela Systembolaget och hjälpa dina kollegor att bli framgångsrika. Du välkomnas till butiken i Kristinehamn med ett glatt team på 9 medarbetare.

Om oss

Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen

Som butikschef på Systembolaget har du det direkta ansvaret för ansvarsfull försäljning och personalen i din butik. Du skapar förutsättningar för dig och dina medarbetare så att ni kan leverera imponerande kundmöten. Du planerar, utvärderar och följer upp verksamheten och till hjälp har du butikens ledningsgrupp. Som butikschef hanterar du personalplaneringen, sortimentsanpassningen samtidigt som du också deltar i den dagliga butiksdriften, beställer varor och leder och deltar i försäljnings- och lagerarbetet.

Om dig

Du är en serviceinriktad, engagerad, ansvarsfull och prestigelös person som är duktig på att inspirera och engagera dina medarbetare. Vi ser att du är tydlig i din kommunikation och i ditt ledarskap och har förmåga att sätta sunda och tydliga gränser, samt att du är mål- och resultatorienterad och har en vilja att utvecklas tillsammans med oss efter våra kunders behov. Du brinner för det goda kundmötet och ser det coachande ledarskapet som en av de viktigaste nycklarna till att nå resultat. Du kommer att leda och arbeta tillsammans med dina medarbetare i den dagliga driften. Genom ett passionerat ledarskap, en stark vilja, ett stort engagemang, hög energi samt ett starkt personligt ledarskap lyfter du och dina medarbetare kundmötet till högsta nivå. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har dokumenterad ledarerfarenhet och en av dina drivkrafter är att få dina medarbetare att växa och utvecklas.

För att arbeta på Systembolaget skall du vara minst 20 år.

Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontaktuppgifter och ansökan

Vill du bli en av oss? I den här rekryteringen samarbetar vi med We Select, ansök via We Selects hemsida. Ansök redan idag, dock senast tisdagen den 5/2 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja, tel. 0768 – 24 60 04, josefin.trapja@weselect.com.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Butikschef till Kristinehamn

Systembolaget