ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

CEO till Human IT Partner Network?

Företag Human IT
Ort
Utgår

2021-12-04

Ansök nu

CEO till Human IT Partner Network?

Human IT
Human IT är på en framgångsrik resa inom digitaliseringsområdet som idag står för drygt 50% av verksamheten och har via sitt erbjudande och erfarenhet förmågan att hjälpa kunder med dess digitala resa men också förmågan att attrahera talanger och expertis inom hela IT-området. En kraftig expansion under åren 2021 - 2023 är en del av koncernens strategi vilket resulterat i att vi nu söker en CEO för det nystartade bolaget Human IT Partner Network. 

Vi söker 
Human IT söker dig som har ett starkt engagemang för kunder och att bygga It-bolag. Human IT är ett snabbväxande och spännande bolag med nästan 150 anställda. Just nu söker vi Sveriges bästa CEO för vårt nystartade bolag Human IT Partner Network. Human IT har 3 kontor i Sverige: Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi sitter centralt på samtliga orter. Du erbjuds ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete med stort fokus på kunder, affärer och en bra gemenskap. 

Arbetsuppgifter
Som CEO är du ytterst ansvarig för bolaget Partner Network i Sverige men verkar främst från våra 3 kontor. Du ansvarar för att nå bolagets höga tillväxtmål, detta genom att driva och utveckla verksamheten enligt koncernens övergripande strategi. Du kommer ha en stark samverkan med de övriga Human IT bolagen på respektive ort. De olika Human IT bolagen håller högt tempo och har ett brinnande intresse för affärer och att hjälpa våra kunder. I rollen kommer du att skapa nya kundrelationer och affärsmöjligheter såväl som utveckla befintliga. Vi tror också att du har ett stort IT-nätverk och intresse av att bygga Sveriges starkaste nätverk av experter. Du rapporterar till koncernchefen och är medlem i koncernledningsgruppen. Tjänsten är Stockholm, Malmö eller Göteborg.

Personliga egenskaper
Du har en lång erfarenhet av ledarskap och har varit verksam i IT-branschen i flera år. Som person är du väldigt engagerande och har förmågan att få både medarbetare, kandidater och kunder att känna ett stort förtroende, mycket tack vare din prestigelösa ledarstil i kombination med en positivism som smittar. För att trivas med jobbet som CEO hos oss måste du ha tävlingsinstinkt och vara resultatinriktad samtidigt som jobbet ställer krav på laganda. Du är bra på att skapa goda och långsiktiga relationer med både kandidater, medarbetare och kunder. Eftersom arbetet ofta kräver snabba insatser är personliga egenskaper som flexibilitet och hög energinivå mycket viktigt. Teamet du arbetar i är din styrka och du har ansvar för att medverka till en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor.

Information om oss
Human IT finns på 3 orter i Sverige, Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi är idag nästan 150 medarbetare och jobbar brett inom IT, allt från IT-Support till Digital Transformation. Human IT´s strategi är att vara där teknik, människor och affärer möts. Genom att vara en human leverantör av framtidens teknologiska lösningar strävar vi även efter att vara en attraktiv arbetsgivare och partner. Vi hjälper våra kunder i deras digitaliseringsresa genom att skapa affärer med hjälp av ny teknik. 

Vi jobbar mot samma mål och du blir en viktig kugge i vår vision: A better digitalized world for Humans! Vår affärsidé uttrycks som: As a trusted partner, Human IT creates digitalized value by combining great consultants, innovative and proven solutions and a well-tailored eco-system.

Läs www.humanit.se och www.digitalaparaplyet.se

Dela detta jobb

CEO till Human IT Partner Network?

Human IT