ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

CFO / EKONOMICHEF TILL INSTORE AGENCY

Företag Nexer Recruit
Ort
Utgår

2022-10-05

Ansök nu

CFO / EKONOMICHEF TILL INSTORE AGENCY

Är du intresserad av ett omväxlande jobb med brett ansvar i ett spännande bolag? Vill du vara en viktig del av huvudkontoret inom ett internationellt, innovativt och välkänt företag? Då kan jobbet som CFO/Ekonomichef hos Instore Agency vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Vad innebär jobbet som CFO?

I den här rollen kommer du framför allt att ha det övergripande ansvaret för företagets ekonomi och ansvara för den löpande bokföringen och lönehanteringen tillsammans med ekonomiassistenten. Som CFO arbetar du tätt ihop med och rapporterar till VD. Exempel på dina arbetsuppgifter kan vara att samverka i budget- och prognosprocesser, hantera exempelvis bokslut, myndighetsrapportering, hantera och underhålla IT med externa IT-leverantörer,  inkomstdeklarationer, momsavstämningar, koncernredovisning (internationell) och årsredovisning, sammanställa analyser, statistik och nyckeltal. Du kommer att ingå i ledningsgruppen på huvudkontoret och du kommer få vara väldigt delaktig i olika beslutsprocesser i ett drivet och ägarlett bolag. Vi sitter i ljusa, moderna och trivsamma lokaler i Lidköping. 

Vem söker vi?

Till rollen som Ekonomichef söker vi framförallt dig som är en prestigelös och engagerad person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få ta eget ansvar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av koncernredovisning, redovisning och ekonomirapportering. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av liknande arbete eller har arbetat i en internationell miljö tidigare och har goda IT-kunskaper. Det är meriterande om du har kunskaper i affärssystemet Monitor. Vi tror att du har en högskoleutbildning eller motsvarande.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Instore Agency med Nexer Recruit och du kommer att bli anställd hos Instore Agency. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Magnus Fagerberg på telefonnummer: 0730429034 eller via e-post: magnus.fagerberg@nexergroup.com. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2022-09-11.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Instore Agency

Instore Agency är enkelt. Kunden har all fast butiksexponering. Vi har den rörliga. Du har varumärke, produkter, koncept och butiker. Vi har galgarna, påsarna, presentförpackningarna, e-handelsemballage, skyltdockorna och allt annat som rör sig i butiken, och från butiken. Här är vi i en egen klass. För vi gör mer än bara säljer produkter. Med oss får du en professionell partner som kan komma med lösningar som lyfter din butik ytterligare. Det här är något vi gjort sedan 50-talet. Och det är något vi älskar.

Dela detta jobb

logo
CFO / EKONOMICHEF TILL INSTORE AGENCY

Nexer Recruit