ledningsjobb.se

Chef - Affärsstöd

Ansök nu

Chef - Affärsstöd

Vill du ansluta dig till ett framgångsrikt team och vara med och styra den fortsatta utvecklingen av Länsförsäkringar Bergslagens försäkringsaffär? Vill du jobba med att driva förbättringar och skapa bästa förutsättningar för att dina medarbetare ska prestera och må bra på jobbet? Vi jobbar på en marknad i ständig förändring där vi måste tänka nytt och se hur vi kan jobba för att göra det svåra enkelt för varandra och för våra kunder. Med mycket frihet och med stöd av ett starkt varumärke vill vi att du utvecklar och driver vår försäkringsaffär mot ytterligare lönsamhet och tillväxt. Så har du modet och viljan att ta dig an vår fortsatta resa tillsammans med dina medarbetare, då hoppas vi att du hör av dig!  

Om jobbet
Som chef - Affärsstöd har du ett ansvar över Länsförsäkringar Bergslagens företags-, lantbruks- och privatprodukter inklusive lönsamhet, villkor och produktutveckling. Gruppen du leder jobbar med allt från prissättning och administration på sak och motor till riskbedömning och underwriting. De ger support till säljorganisationen i villkor, prissättning och mandatfrågor etc och ansvarar för lokala utbildningar inom sina resp. ansvarsområde. Du som chef har också ansvar för uppdatering av affärsområdets styrande dokument, riktlinjer och arbetsinstruktioner.

I rollen som chef - Affärsstöd ansvarar du för ledning och uppföljning av gruppens arbete samt ingår i affärsområdets ledning och rapporterar till Affärsområdeschef Försäkring.

I gruppen Affärsstöd finns 19 personer inkl. en chef som är placerade i Västerås och Örebro. 

Vi har idag ett fungerande Affärsstöd men planen är att se över om gruppen ska organisera sig på annat sätt för att skapa bättre förutsättningar för medarbetarna och affären framåt, ett arbete som du i denna roll kommer få vara med och utforma. 

Vad erbjuder vi dig? 
Vi gör mer än att bara erbjuda tjänster inom bank och försäkring. Hos oss finns det en meningsfullhet i att vara en del av något större. Vi skapar trygghet i våra kunders vardag, vi är engagerade i lokalsamhället, vi prioriterar hållbarhetsarbete högt och vår ömsesidiga ägandeform gör att vår ledstjärna i vardagen alltid är det som är bäst för kunden. Hos oss får du också plats att växa och bidra med ditt engagemang i ett lokalt styrt bolag med stor gemenskap. 

Vem är du?
Du har stor erfarenhet och kompetens inom försäkring. Har du erfarenhet från en chefsroll liknande denna är det meriterande. Du är affärsinriktad med ett kundorienterat förhållningssätt samt har en god kunskap om vad som gör en affär lönsam. Du är en bra relationsbyggare, skapar framgångsrika samarbeten och gillar att driva utveckling och förändring.  Att vara närvarande, visa omtanke och respekt samt skapa förutsättningar för ett arbetsklimat där alla känner engagemang och delaktighet är viktiga parametrar i ledarskapet hos oss. För att lyckas i ledarskapet söker vi dig som har förmågan att kommunicera och förmedla budskap och har ett beslutsfattande som präglas av mod och tydlighet. Du drivs och motiveras av att nå mål, både individuellt och tillsammans med teamet och har roligt när du skapar resultat genom andra. 

Låter det intressant?
Vill du veta mer, ring Affärsområdeschef Försäkring Sofia Norrby 0739–1746973 eller HR-generalist Åsa Hammarström 0739–200111.

Tjänsten är placerad i Västerås och innebär resor så du måste ha körkort och tillgång till egen bil. 

Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för Forena och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Akademikerföreningen.

Välkommen med din ansökan!

Vi gör allt vi kan för att främja en fördomsfri rekryteringsprocess och inkluderar därför tester som en del av urvalsarbetet. Vi eftersträvar och jobbar aktivt med att främja mångfald, olikheter är för oss en viktig styrka. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrund och språkkompetens. 

Dela detta jobb

Chef - Affärsstöd

Länsförsäkringar Bergslagen