ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Chef Customer Marketing till Preem

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Chef Customer Marketing till Preem

Har du erfarenhet av marknadsföringsarbete inom flera olika discipliner och kanaler? Trivs du i en roll med högt tempo och många olika uppgifter? Drivs du av förändring och har varit med om stora skiften inom området? Då kanske du vill vara med oss och skapa nästa generations Customer Marketing för att ta den till en ny nivå?


Preem erbjuder dig en nyckelroll som Chef för Customer Marketing med stort mandat att utveckla våra arbetssätt inom området för att stärka kundupplevelse och kundresan genom att attrahera nya och befintliga kunder att vara kvar hos oss i en lojal och lönsam relation för båda parter.

 

Var med på resan där du gör skillnad men samtidigt också blir en viktig del av visionen att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle!

Jobba för framtiden redan idag

Som Chef för Customer Marketing tillhör du Preems huvudkontor och sektion Marketing. Du kommer själv att leda och driva avdelningen Customer Marketing som består av fyra medarbetare och en chef. I din roll som avdelningschef kommer du att sitta i Marknads ledningsgrupp som består av ytterligare tre avdelningschefer inom Marknad. Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut.

Rollen är bred och innebär både ett helhetsansvar för den egna avdelningen som att bidra med kunskap, engagemang och idéer inom den ledningsgrupp du kommer att tillhöra.

Övergripande arbetsuppgifter är:

  • Leda verksamheten och utveckla metoder och arbetssätt.
  • Att ansvara för och driva Preem Marknad & Försäljning års- och aktivitetsplan såväl mot B2B som B2C för att få nya kunder och behålla befintliga.
  • Att säkerställa att vi har en marknadsföring i och omkring våra butiker och stationer som upplevs som modern, relevant och leder till försäljning
  • Att realisera planer och mål och följa upp dessa.
  • Att utveckla verksamheten inom CRM, MA och Content
  • Att ansvara för övergripande NKI, kundresor och marknadsundersökningar
  • Att ha god och nära dialog med våra partners, affärsägare samt övriga intressenter
  • Ansvara för samarbeten med byråer inom marknadsområdet
  • Kontaktytan mot Stabsfunktioner inom området Kommunikation
  • Aktivt deltagande i Marknads ledningsgrupp

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig som har en dokumenterat god ledarförmåga, ca 3-5 år som inom liknande befattningar. Det är inte nödvändigt att du har en drivmedelsbakgrund, men vi premierar tidigare erfarenhet inom Retail och affärsdrivande marknadsföring som sätter kunden i centrum. Vi letar efter någon som är bekväm med alla discipliner inom marketing, men gärna att du har en nischkompetens inom CRM/MA/Content. Marknadsföring i mer traditionella kanaler är också viktiga så det gäller att förstå vad det är som gäller för att få en kund att komma in i butiken och handla. Du har en akademisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom relevant område. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Är det här du?

För att trivas i den här rollen behöver du ha förmågan att skapa goda relationer och trivas med att hantera såväl strategiska som taktiska frågor. Du har en kommersiell förståelse och ett pragmatiskt arbetssätt och en vilja att skapa affärsvärde för verksamheten. Det är viktigt att du vågar tänka utanför invanda mönster och komma med idéer för att lyfta och utveckla verksamheten framåt. I rollen samspelar du med många interna och externa parter vilket gör att en social framtoning är av stor vikt. Du har ett analytiskt och strategiskt tänkande som samtidigt fungerar i en taktisk miljö. Du är en kreativ person med stort intresse för trender och förståelse för kundens preferenser. För att trivas hos oss och för att vi ska trivas med dig tror vi att du har en ödmjuk approach, förmåga att samarbeta och en stark egen motor. Du har god kommunikationsförmåga samt relationsbyggande förmåga med stor social kompetens. Du lever upp till Preems code of conduct och Preems värderingar och är ett gott föredöme.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Preem med Jurek Marketing & Communication. Om du tycker rollen låter intressant och passar in på dig och din bakgrund, skicka då ditt CV och personliga brev via www.jurek.se. Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Cajsa Malm, cajsa.malm@jurek.se Vi tar ej emot ansökningar via mejl.

Vi behandlar ansökningar löpande så ansök därför gärna så snart som möjligt.

Facklig kontaktperson hos Preem: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner 

Välkommen med din ansökan!

Kort om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2019 var Preems omsättning cirka 96 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle.

Dela detta jobb

Logo
Chef Customer Marketing till Preem

Jurek