ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Chef Development Hub - Vattenfall Eldistribution

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2022-02-18

Ansök nu

Chef Development Hub - Vattenfall Eldistribution

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.
  
Vi befinner oss just nu i en spännande förändringsresa. I och med att samhället och industrier i allt större takt ställer om till fossilfritt ökar behovet av el runt om i landet. Det innebär därmed att investeringarna i vårt elnät ökar och att vår organisation växer. Vi söker nu ett antal chefer för att göra oss sällskap på resan genom att driva Vattenfall Eldistribution framåt i en spännande tid av tillväxt.
  
Som chef för gruppen Development Hub kommer du leda, inspirera och engagera medarbetare inom ditt uppdragsansvar samt att säkerställa att uppsatta mål nås. Du kommer bidra till vår förändringsresa där vi går mot ett processorienterat arbetssätt och driver verksamhetsutvecklingsarbetet med utgångspunkt i processerna.
  
Vi letar därför efter dig som älskar att skapa värde, drivs av att ständigt förbättra och som ser kopplingen mellan processens behov och digitaliseringens möjligheter. Triggas du dessutom av tanken på att få vara en central kugge i elnätets utveckling och Sveriges omställning till att bli fossilfritt så vill vi gärna träffa dig!
  
Du kommer att

• Ansvara för att våra nystartade agila utvecklingshubbar drivs på ett standardiserat sätt och att de stöttar både förvaltning och utvecklingsinitiativ på ett effektivt sätt

• Leda, inspirera och engagera medarbetare som är ansvariga för våra utvecklingshubbar och som stöttar övriga utvecklingsinitiativ med kravställning och testaktiviteter

• Vara en viktig del i vår digitaliseringsresa där denna grupp utgör en viktig möjliggörare för att realisera bolagets strategi.

• Leda en grupp av ca 10 medarbetare samt ansvara för en större grupp externa konsulter.

• Säkerställa att våra metoder och ramverk för att driva agil utveckling på ett strukturerat sätt är effektiva och att vi har rätt kompetens för detta i företaget.

• Rapportera till Enhetschef Process Management & IT och ingår i enhetens ledningsgrupp.
  
Vi söker dig som har

• Akademisk utbildning

• Erfarenhet av verksamhetsutveckling och digital transformation

• Erfarenhet av att leda agil IT utveckling och strukturerad krav och teststyrning

• God kommunikativ förmåga både skriftligt och muntligt. Behärskar svenska och engelska obehindrat.
  
Du drivs av att utveckla både människor och arbetssätt och har förmågan att inspirera och skapa engagemang hos dina medarbetare. Vidare har du en god förmåga att skapa förtroende och samarbeta med andra för att nå resultat i en gemensam målsättning. För att lyckas i rollen tror vi att du är trygg och trovärdig i ditt ledarskap och du trivs med att leda dina medarbetare genom förändringar.
  
Vi befinner oss just nu i en spännande förändringsresa där vi går mot ett processorienterat arbetssätt och driver verksamhetsutvecklingsarbetet med utgångspunkt i processerna. I samband med detta letar vi efter dig som älskar att skapa värde, drivs av att ständigt förbättra och som ser kopplingen mellan processens behov och digitaliseringens möjligheter. Triggas du dessutom av tanken på att få vara en central kugge i elnätets utveckling och Sveriges omställning till att bli fossilfritt så vill vi gärna träffa dig!
  
Vi erbjuder dig

Som chef för avdelningen Development Hub kommer du att ha en central roll i vår vision att möjliggöra ett klimatsmart liv inom en generation. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en företagskultur där vi strävar efter att vara öppna, aktiva och positiva med arbetsuppgifter som utvecklar och utmanar dig. Våra medarbetares och samarbetspartners hälsa och välbefinnande är viktig för oss. En god arbetsmiljö är grundläggande i allt vi gör och säkerheten står alltid i centrum. För oss är det viktigt att dina personliga värderingar stämmer överens med vår kultur som präglas av att göra varandra bättre, ligga steget före samt att hålla vad vi lovar.
  
Övrig information

Rekryterande chef: Maria Carlson, tel: +46 76 133 15 02
  
Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Ann Petersson, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.
  
Befattning: Chef Development Hub

Placeringsort: Stockholm (Solna)
  
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!
  
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se

Dela detta jobb

Chef Development Hub - Vattenfall Eldistribution

Vattenfall AB