ledningsjobb.se

Chef för orderadministration till Ovako Bar

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-10

Ansök nu

Chef för orderadministration till Ovako Bar

Placeringsort: Boxholm eller Smedjebacken
Är du den vi söker?
Ovako Bar söker dig som är redo att ta över stafettpinnen som chef för orderadministration då nuvarande chef går vidare till nya utmaningar. Som chef för orderadministration ingår du i företagets logistikorganisation och har ansvar för att utveckla och effektivisera orderadministrationen inom företaget. I rollen får du möjlighet att driva företagets utveckling framåt i ett nära samarbete med bolagets övriga funktioner.

Ovako erbjuder
Ovako är det perfekta företaget för dig som trivs med den lilla organisationens effektiva beslutsvägar och den stora organisationens trygghet. På Ovako kan du förvänta dig en fartfylld och framåtblickande arbetsplats; med en öppen atmosfär, härlig kamratskap och en starkt driven organisation. Som anställd hos Ovako erbjuds du:

En arbetsplats med fokus på medarbetarnas hälsa, säkerhet och välbefinnande
Stort personligt ansvar och frihet i hur du utför dina uppgifter
Frihet att utmana Ovakos administrativa processer genom idéer som effektiviserar
Möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med engagerade och erfarna kollegor
Att ständigt få arbeta med din egen kompetensutveckling.
Detta är en direktrekrytering. AxÖ Consulting sköter rekryteringsprocessen, men du kommer att anställas direkt av Ovako.

Rollbeskrivning
Teamet är placerat både i Smedjebacken och Boxholm och placeringsort för den här rollen kan vara antingen i Boxholm eller Smedjebacken, vilket innebär resor mellan orterna. Utöver detta förekommer även utrikesresor tillviss del vilket innebär att du bör vara bekväm med att resa i tjänst. I rollen kommer dina huvudsakliga ansvarsområden bestå av:

Leda och fördela arbetet inom avdelningen i den löpande verksamheten.
Ansvara för utveckling och effektivisering av orderadministrationen inom företaget.
Jobba mot försäljningsbolagen samt interna avdelningar för att skapa ett bra orderflöde och effektiva administrativa lösningar gällande tex prognoser, leveransbevakningar, skrottillägg etc.
Informera och utbilda försäljningsbolagen om förändringar i våra administrativa processer.
Utbilda och instruera egen personal på avdelningen i hantering av nya administrativa rutiner och processer.
Ansvara för att det administrativa utvecklingsarbetet bedrivs i samråd med företagets logistik- och produktionsavdelningar.
Ha viss direktkontakt med kunder i frågor som gäller utveckling av kund- leverantörsgemensamma system
Framgångsfaktorer
För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har relevant utbildning, erfarenhet från liknande roller samt goda allmänna kunskaper om processindustri. Som person är du serviceinriktad, prestigelös, kommunikativ och trivs att jobba med förändring och förbättring. Det är viktigt att du gillar tempo och snabba leveranser. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av ledarskap samt försäljning eller ordersadministration. Du behöver vara bra på att skapa struktur i det dagliga arbetet och har goda kunskaper i presentationsteknik.

Då Ovako är en internationell koncern är goda kunskaper i engelska ett absolut krav. Övriga språk kan ses som meriterande.

Ansökan och information
Urval sker löpande, vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Axäng, AxÖ Consulting, på telefonnummer 079-340 54 42 eller via mejl linda.axang@axoconsulting.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.
Varmt välkommen med din ansökan senast den 9 april 2020. Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Tipsa dem gärna om tjänsten.

Om Ovako
Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager, transport och tillverkningsindustrin. Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako har cirka 3 000 anställda i mer än 30 länder och en omsättning på cirka 1000 miljoner euro. Ovako är sedan juni 2018 ett dotterbolag som ingår i den japanska stålkoncernen Nippon Steel Corporation, världens tredje största stålproducent med 93 500 anställda globalt och en årlig omsättning på 43 miljarder euro. Vi gör världens bästa stål för en hållbar framtid!
Ovako söker ständigt efter nytänkande och kunniga människor som vill vara med och skapa världens bästa stål för en hållbar framtid tillsammans med oss och våra kunder. Vårt företag har stort fokus på säkerhet, innovation, hållbarhet och kvalité. Sedan 1600-talet är vi en stolt del av svensk basindustri. Med vår långa erfarenhet, talangfulla medarbetare och som en del av japanska Nippon Steel-koncernen, tar vi nu sikte på positionen som världsledare inom specialstål. För att nå vårt mål behöver vi de mest innovativa, ansvarfulla och kunniga talangerna.
Vi erbjuder kontinuerligt våra medarbetare utveckling, stöttning, och vägledning genom olika karriär och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara med och skapa stål för morgondagens samhälle. Hos Ovako kan du påverka din kompetensutveckling och bygga din karriär, ta chansen att utmana dagens stållösningar och möta morgondagens. För mer information besök oss på www.ovako.com och www.nipponsteel.com

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. 

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Boxholm och Smedjebacken
Län    Östergötlands län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/36
Kontakt    
Linda Axäng, 079-3405442
Publicerat    2020-03-09
Sista ansökningsdag    2020-04-09

Dela detta jobb

Chef för orderadministration till Ovako Bar

AxÖ Consulting