ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Chef planering, logistik och inköp till AMB sökes.

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-28

Ansök nu

Chef planering, logistik och inköp till AMB sökes.

AMB grundades 1946 och 75-åringen är piggare än någonsin, vi växer stadigt och får alltfler kollegor. Vi söker nu en ny Logistikchef då vår nuvarande går vidare i karriären inom bolaget.

Om tjänsten

Som chef för planering, logistik och inköp har du ansvaret för att driva och utveckla arbetet inom logistikavdelningen. Till din hjälp har du fem Logistiker/Produktionsplanerare samt fyra medarbetare på lagret. Logistikavdelningen ansvarar för produktions- och leveransplanering, internflöden, materialförsörjning samt inköp. Arbetet sker tätt tillsammans med våra kunder och leverantörer.

I din roll som chef ska/har du:

  • äga och utveckla logistikprocessen
  • deltaga i projektgrupper för tillverkning av nya produkter med ansvar för ingående material
  • personal- och löneansvar för medarbetare inom logistik och lager
  • ansvara för arbetsmiljöarbetet inom logistik och lager.

I denna roll är du en del av AMBs ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Tjänsten är på heltid, dagtid och tillsvidare, med start snarast enligt överenskommelse.

Placeringsort är Broakulla.

Kvalifikationer och erfarenheter

  • Universitets- eller högskoleutbildning inom logistik.
  • Erfarenhet från tillverkande industri och från självständigt inköpsarbete och leverantörsutveckling
  • Professionell approach med hög affärsintegritet och ledarskapserfarenhet.
  • God kunskap om verktyg, processer och metoder inom Lean

AMB verkar på en internationell marknad där det gäller att kunna samarbeta med människor med olika bakgrund över hela världen. Du behöver ha stor förståelse för våra samarbetspartners drivkrafter och förmågan att skapa förtroende hos både medarbetare, kunder och leverantörer. För oss är det viktigt att du har starkt kundfokus, arbetar strukturerat och har mycket god kommunikationsförmåga. Du löser problem, får saker gjorda både på egen hand och tillsammans med andra.

Tjänsten förutsätter att du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska.

Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av kontraktstillverkning med länk till produktutveckling, gärna inom medicinteknik, uppskalning av tillverkning och massproduktion samt erfarenhet av regulatoriskt styrd verksamhet inom life science, gärna inom ramen för ISO 9001, 14001 och 13485

Om arbetsgivaren

AMB är ett familjeägt företag med god lönsamhet och stabil tillväxt. Vår specialitet är formsprutning kombinerat med olika ytbehandlingstekniker, med det uttalade syftet att tillverka produkter som på olika sätt bidrar till att förbättra människors liv och välmående. Vårt huvudsakliga affärsområde är medicinteknik, vi har hög automationsgrad och är sedan många år världsledande inom ytbehandling av hörapparater.

Våra kunder finns över hela världen och präglas av höga krav på såväl kvalitet och logistik som dokumentation. Hos oss möts du av en platt och snabbfotad organisation, och vår produktionsanläggning i småländska Broakulla är igång veckans alla dagar. Företaget består idag av ca 210 medarbetare.

Läs mer på http://amb.se.

Hur du ansöker

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på telefon 070-377 45 74 eller e-post linda@telinrekrytering.se

Funderar du på att flytta till Kalmar län kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Logo
Chef planering, logistik och inköp till AMB sökes.

Telin Rekrytering & Konsult