ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Chef Underhållsstöd - Vattenfall Vattenkraft, flexibel placering

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2022-02-01

Ansök nu

Chef Underhållsstöd - Vattenfall Vattenkraft, flexibel placering


Chef Underhållsstöd – Vattenfall Vattenkraft, flexibel placering
 Vattenfall Vattenkraft ansvarar för Vattenfalls 90 vattenkraftverk och 400 dammar i Norden. Vi är ca 500 medarbetare i Sverige och Finland med huvudkontor i Luleå. Vattenkraftens förnybara elproduktion är en förutsättning för att skapa ett klimatsmart och fossilfritt samhälle där vi spelar en viktig roll som möjliggörare för framtidens hållbara energisystem. Vår produktion motsvarar ca 25 % av Sveriges totala elbehov. För att leverera hög tillgänglighet i vår produktion behöver vi ständigt utmana oss själva, utveckla våra arbetssätt och ta tillvara digitala möjligheter. Du blir en viktig del i det arbetet! Vattenfall Vattenkraft rekryterar nu en engagerad chef till avdelning Underhållsstöd!Avdelningens huvudsakliga uppgift är att utveckla och höja kvalitén på arbetet med tillståndsbaserat underhåll av Vattenfalls vattenkraftanläggningar. Inom avdelningen arbetar vi exempelvis med analyser, planering och standardisering av FU-planer (förebyggande underhåll). Vi deltar i förstudier, ger tekniskt stöd/support till underhållsteamen, tar fram uppdaterade arbetssätt och bidrar till kompetenshöjning. Som chef har du ansvar för avdelningens personal (vi är idag åtta kollegor), arbetsmiljö, utveckling, budget, resultat och uppföljning. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Underhåll och där kommer du, bland annat, också bidra till hela enhetens fortsatta utveckling. Tjänsten är placerad på någon av Vattenfall Vattenkrafts etableringsorter i Sverige. 

Om dig
Du har högskole- eller universitetsutbildning inom teknik och tidigare erfarenhet av att arbeta i en ledande roll med ansvar för personal, resultat och utveckling av verksamhet.
 Du har arbetat med underhåll av produktionsanläggningar inom vår (vattenkraft) eller någon liknande verksamhet och har med det bred erfarenhet av bland annat tillståndsbaserat underhåll och systemstöd för underhåll (vi arbetar i SAP-PM). Som ledare är du lösningsorienterad, aktiv, tydlig och intresserad av ständiga förbättringar och ny teknik. Kom och jobba med oss! 

Placeringsort
Den här tjänsten har

flexibel placering vid någon av Vattenfall Vattenkrafts etableringar, exempelvis Jokkmokk, Luleå, Stornorrfors (Umeå), Älvkarleby, Bispgården, Näsåker, Sollefteå, Sundsvall eller Trollhättan.
 Oavsett placeringsort så ingår vissa resor i tjänsten. Du har också möjlighet att koppla upp dig hemifrån och från alla våra kontor och vattenkraftanläggningar. Är du motiverad av att ta dig an en ny ledarutmaning?
Tillsammans arbetar vi för en fossilfri framtid. Vattenkraft står för en stor andel av Vattenfalls totala elproduktion, och det är det viktigaste förnybara energislaget såväl inom Vattenfalls produktion som i det europeiska energisystemet.
 Välkommen med din ansökan via vår annons på Vattenfalls karriärsidor senast den 2 januari, 2022. Har du frågor om din ansökan eller ansökningsportalen kontakta rekryterare Ingela Skoog, 0730-243 164. 

Kontaktpersoner
För frågor om tjänsten, kontakta gärna rekryterande chef Stina Pettersson, 070-547 70 27. Fackliga representanter är Anneli Jönsson Ledarna, Mikael Busk Unionen, Magnus Nilsson Akademikerna och Anders Karlström SEKO. Alla nås via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Utveckla din klimatsmarta karriär tillsammans med oss, välkommen med din ansökan! Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. #LI-SE

Dela detta jobb

Chef Underhållsstöd - Vattenfall Vattenkraft, flexibel placering

Vattenfall AB