ledningsjobb.se

Chef Vidareutveckling

Företag Multisoft AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-16

Ansök nu

Chef Vidareutveckling

Vill du hjälpa företag att frigöra sin tid och därmed kunna fokusera på sin kärnverksamhet? I så fall kan vi erbjuda dig Stockholms kanske roligaste och mest utmanande arbete. Multisoft skapar skräddarsydda verksamhetssystem utifrån kundens behov. Varje lösning är unik, men utgår ifrån samma tekniska plattform och effekt – minimal administration och maximal automatisering.
I rollen som chef för ett vidareutvecklingsteam jobbar du som ytterst kundansvarig/KAM för teamets kunder och som personalansvarig och ledare för teamets medarbetare. Du kommer att ha stor frihet i hur du vill leda gruppen mot uppsatta mål.

Teamet

Teamet kommer att bestå av ca 15 medarbetare och antalet kunder är drygt 40. Dessa kunder är främst medlems- och insamlingsorganisationer som har skräddarsydda verksamhetssystem med medlemshantering, fakturering, givar-funktioner och andra kundunika funktioner. Utöver ditt team finns det tre andra utvecklingsteam – som jobbar mot andra kundsegment.

Teamets mål

Teamets mål är riktigt nöjda kunder, medarbetare som anser att de jobbar på Sveriges bästa arbetsplats, faktureringsgrader och organisk omsättningstillväxt. Teamet har en intäkts- och kostnadsbudget som du ansvarar för.

Vi söker dig som

  • Har tidigare erfarenheter av att leda människor, projektledning/kravställning inom systemutveckling och kundkontakt
  • Är mål- och lösningsorienterad och har ett intresse att ständig bli bättre på det du gör
  • Har en högskoleutbildning som civilingenjör eller motsvarande

Erfarenheter av att jobba mot liknande kunder som teamet ansvarar för ser vi som en stor fördel, men det är inget krav.

Värderingar och ledarskap

På Multisoft vill vi ha en transparent, ödmjuk, närvarande och inkluderande ledarstil. Alla medarbetare ska ha stor möjlighet att påverka hur vi jobbar för att uppnå våra mål. Du litar på människor och inspirerar därför medarbetarna till en hög grad av självledarskap.

Kunder

Några av teamets kunder inkluderar Barncancerfonden, Naturskyddsföreningen, Lantbrukarnas Riksförbund, Skattebetalarna, Aktiespararna, Mäklarsamfundet och Diabetesförbundet.

Dina arbetsuppgifter

Som tidigare nämnt kommer du ha stor frihet i hur du vill leda gruppen mot uppsatta mål. En dag på jobbet kan bl.a. att bestå av kundmöten, interna planeringsmöten, budgetarbete, bollplank/utvecklingssamtal och affärs-/verksamhetsutveckling. Du kommer också att sitta med i Multisofts ledningsgrupp och bidra med affärs-/verksamhetsutveckling på företagsnivå.

Vi erbjuder dig

Vi kan erbjuda dig marknadsmässig lön och bra förmåner. Vi har även ett stort fokus på att ha kul tillsammans vilket medfört att vi åker på utlandskonferenser, regelbundna afterworks, sponsrade hobbyklubbar och mycket annat. Multisoft sitter i moderna, ljusa lokaler vid Sergels torg i Stockholm.

Dela detta jobb

Chef Vidareutveckling

Multisoft AB