ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Chefsstöd till Tema Kvinnohälsa och Hälsoprofessioner

Ort
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Chefsstöd till Tema Kvinnohälsa och Hälsoprofessioner

Om oss
Tema Kvinnohälsa och Hälsoprofessioner är ett nytt Tema på Karolinska Universitetssjukhuset med cirka 1250 medarbetare.

Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge och Solna. Verksamheten omfattar såväl normal som högspecialiserad verksamhet inom alla våra vårdområden och med nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin.

Professionerna arbetsterapeut, dietist, fysioterapeut, kurator, logoped och psykolog har patientens hälsa och funktion som gemensam nämnare och samlas under benämningen Hälsoprofessioner.

Varje profession har unik kompetens och bedriver högspecialiserad vård, forskning och utbildning inom sitt kompetensområde. Genom ett omfattande arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå.

Om tjänsten
Vi erbjuder en tjänst som chefsstöd med fördelning 70% riktat mot Gyn och vårt utökade NHV-uppdrag (Nationell Högspecialiserad Vård), 30% till FoU-chefen. Chefsstödsarbetet är med fokus inom medicinska enheten Gynekologi och Reproduktion. 
 
Det är ett spännande och viktigt uppdrag där du som chefsstöd arbetar med administrativa uppgifter såsom samordning av kurser och utbildningar, kalenderbokningar, kallelser, protokoll, rapportering i Heroma Windows och fakturahantering. Du samarbetar med andra chefsstöd inom temat och ingår i nätverket där du kan ge och få tips och råd!
 
Tjänsten är förlagd övervägande i Huddinge men du kan också behöva vara i Solna.
 
Vi söker
Du som kommer att trivas med detta uppdrag har en förmåga att organisera och prioritera både ditt eget och (ibland) andras arbete. Du tycker det är viktigt och roligt med kommunikation, både i tal och skrift. Du är proaktiv och har en förmåga att ligga steget före för att underlätta administrativa flöden. Du tycker om att jobba med digitalisering/innovation och förbättringsarbete. Du är professionell i ditt förhållningssätt och bidrar till en god arbetsmiljö.

Du tycker att våra värderingar stämmer överens med dina: Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn

Kvalifikationer
Krav:

  • Goda IT-kunskaper, goda kunskaper i Officepaketet och Heroma Windows.
  • Van datoranvändare
  • Behärskar svenska språket i tal och skrift. 
  • Utbildning på minst gymnasienivå / yrkeshögskola.

Meriterande med bakgrund inom hälso- och sjukvård samt kännedom inom området, diagnosklassificering/DRG/Kodning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/
Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hälsoprofessioner och kvinnohälsa
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet, såväl normal som högspecialiserad, inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin.

Genom arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vision

Telefon
vision.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Chefsstöd till Tema Kvinnohälsa och Hälsoprofessioner

Karolinska Universitetssjukhuset